IRC-Galleria

Mortal_Enemy

Mortal_Enemy

Kapteeni Aamupala

[Ei aihetta]Torstai 03.04.2008 03:07

Intiaanireservaatin läpi aiottiin rakentaa moottoritie. Kaikki muut kannattivat tien rakentamista, paitsi vanha päällikkö Istuva Sonta. Kun maantieviraston mies ei saanut päällikköä suostumaan, hän käski tämän mennä kaupungin virastoon tekemään asiasta valituksen. Päällikkö meni kaupunkiin tekemään valitusta, mutta erehtyi menemään paikalliseen sairaalaan lääkärin vastaanotolle. Siellä hänet kirjattiin potilaaksi. Aikansa odotettuaan päällikkö pääsi tohtorin juttusille ja julisti:
- Ugh, Sonta ei lähteä!
Lääkäri antoi päällikölle ulostuslääkettä, käski ottaa sitä aina ruoan kanssa ja tulla takaisin seuraavana päivänä, jos muutosta ei tapahdu. Seuraavana aamuna päällikkö oli jälleen vastaanotolla ja ilmoitti suureen ääneen:
- Ugh, Sonta ei lähteä!
Lääkäri antoi potilaalle edellistä vahvempaa ulostuslääkettä ja käski tulla seuraavana päivänä uudelleen, ellei muutosta tapahdu. Aamulla päällikkö oli jälleen vastaanotolla julistaen:
- Ugh, Sonta ei lähteä!
Lääkäri antoi päällikölle erittäin voimakasta ulostuslääkettä, jolla tavallisesti hoidettiin harmaakarhujen ummetusvaivoja, ja käski hänen tulla aamulla uudelleen. Aamulla päällikkö tuli sisään hyvin vaisuna ja sanoi:
- Ugh, Sonta lähteä. Tiipii nyt täynnä paska. Valkonaama tehdä moottoritie.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.