IRC-Galleria

Jotta näinMaanantai 16.06.2008 21:22

Eipä sillä näemmä ole mitää väliä asukko Kemissä, Kalajoella tai jossai muualla pikku kylässä.
Oli joskus 90 luvun vaihteessa ihan normaalia että tuli kaikenlaisia saatananpalvoja ja jeesustelu huutoja kun käveli jossain. Välillä sai jopa juosta ettei tullu päihin sen takia että oli pitkätukka tai näytti miltä näytti. Muutaman vuoden olen asunu Helsingissä ja moiseen peeloiluun en ole täällä törmännyt. Varsinkin kun mistään alakulttuurista ei voi enää puhua.

No empä olisi koskaan uskonu että maanantai päivänä Helsingin keskustassa jotkin ala-ikäiset naperot lähtee seuraamaan, huutelemaan perään ja vittu nakkelemaan kivillä! Kerta se on kuitenkin ensimmäinen kun tulee töistä kamppiin ja matkalla postitaloon lähtee 2 apinaa seuraamaan. Vähän aikaa jotain huutelevat, en välitä kun ei kiinnosta. Alan ylittämään katua niin toinen tai molemmat viskelevät kivillä selkään. Kun käännyin ja kirosin hetken niin lähtivät nassikat helvetin nopeeta karkuun. Kuitenkin suun soitto jatkui tien toiselta puolelta. Menin postiin vietin ehkä 5-10min asioidessa niin nämä naperot venaa ulkopuolella ja taas ottavat jalat alleen. No silti 3 kersaa vielä seurasi jonki aikaa ja kun alkoi meininki sekunnin päästä vituttamaan niin menin ja kysyin mikä on hätänä. Ainut mitä sai ulos oli jotain epämäärästä mölötystä ja "oox sää joku saatananpalvoja. Ei kannattais". No se siitä tämän jälkeen sain jatkaa rauhassa matkaani kotiin. Mutta kylläpä vitutti ja vituttaa vieläkin.

Mikä perkele tuommosia rääpäleitä vaivaa. Ikää näillä nassikoilla oli ehkä 13-16 vuotta. Ei voi olla kaikki kohillaan. Tiedä sitten mistä moinen ku eivät vässykät edes kunnolla suomea osanneet puhua mutta tarpeeksi että voivat riitaa haastaa. En vaan vittu tajua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.