IRC-Galleria

Hapankaalia, makkaraa ja natsejaKeskiviikko 08.08.2007 19:14

Kaikki läskipäät kyselee joka suunnalta että mimmosta sielä wackenissa ny oli. Vitti menkää ite sinne. Kuitenkaan pari meikäläisen positiivista sanaa ei anna hyvää kuvaa vaikka kuinka runoilisin.

30.7. - 7.8 Oltiin reissussa. Vieläkin väsyttää ihan helvetisti vaikka eilisen nukku ja omasta mielestäni kuitenkin sain hyvät unet lähes joka yö. Yhden selvän päivän pidin kun oli viinat hieman vähissä. Vain yhden krapulan vietin heti reissun alussa. Sammumista en harrastanut ennen kun oli löytänyt telttaa, hyttiin tai hostelliin.

Tarkoituksena oli nähdä Sodom, Overkill, Mambo Kurt, Napalm Death, Possessed, Turbonegro, Sabbat, Chthonic, Enslaved, Samael, Disillusion, Moonspell, Dir En Grey, Destrucktion, Type O Negative, Immortal, Cannibal Corpse, 1349, Kampfar ja lopuille ei niin väliä. Tässäkin listassa oli sen verta bändejä että osa jäi näkemättä kokonaan, osa tuli vain kuultua ja osa nähtiin muutaman biisin verran. Pari jäi vituttamaankin kun ei joko muistanut, oli sekoilemassa ja olipa chthonicin kamat jääny lentokentälle tai hukkunu jonnekkin.

Wackenissa oli kyllä helvetin hyvin järjestelty osa asioista kuten äänentoisto, valot, vessat, ruoka ja jotain muitakin perus juttuja joista jokaisen suomen festarin pitäisi ottaa mallia. Totta kai Wackenillakin olisi parannettavaa muutamassa asiassa.

Eniten reissussa vitutti bussissa istuminen kun ei nämä yli 190cm jalat mahdu sinne oikein mitenkään. Onneksi oli mukavaa juopottelu seuraa joiden kanssa kyllä voisi lähti kännämään ihan koska vaan. Tuli tanssittua vitun rumasti/buugittua, opeteltua saksalaisille käytännöllisiä suomen sanoja kuten äyskäri, syötyä helvetin hyvin ja sekoiltua.

Kotiin tuli mukaan Wacken leivänpaahdin, paitoja ja pari pulloa whiskiä baarikaappiin. Ens vuonna ehottomasti uusiksi. Pitää vaan alkaa jo varmaan kohta puolin säästämään niin voi kantaa selkä vääränä paitoja, levyjä ja viinaa kotiin. Varmaankin taas mc mökän kyydeillä koska meininki oli niin hyvä. Välillä ehkä tunsi itsensä hieman ulkopuoliseksi mutta varmaan aikalailla itsestä kiinni. Näin uutena hemmona olisi vaan pitänyt höpötellä enemmän mut eipä siinä.

Mahtavaa. Lähes täydellistä. Tissit jäi näkemättä ja ei herunu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.