IRC-Galleria

Ei jaksa eikä nappaaKeskiviikko 02.11.2005 17:07

Kumma olo. Väsyttää ei nukuta...
Näin on mennyt jo jonkin aikaa. Töissä vituttaa ja tuntuu että lähes kaikki vilkailut ja huomautukset ovat jotain piilovittuilua. Tämä ei tietenkään päde kaikkii henkilöihin mutta joihinkin kyllä.
Ulkopuolinen olo. Teen juttuja käyn kerran tai kaksi kertaa kahvilla.
Lopetin syömisen töissä. Suurin syy tähän ettei ole varaa tällä hetkellä maksaa 4,80 ateriasta vaikkakin sillä saisi mahan täyteen jotain hyvää ja ravitsevaa.
Toinen vaihtoehto olisi käydä hakemassa ruoka kaupasta. Ei vain jaksa lähtä köpöttelemään ulos sen takia että saisi jonkun 1,70 maksavan mikroaterian jolla ei kuitenkaan lähde kunnolla nälkä.

Kotona taas ei sitten ole jaksanut tehdä mitään paitsi möllöttää. WoWikin on unohtunut jonnekkin. Sinänsä ehkä ihan hyvä. Toisaalta taas paha kun jää honorit keräämättä jne.

Pitäisi musisoidkkin mutta taas yksin ei oikein jaksa. Joku sanoi hyvin.
"Kotona yksin soittaminen ei enää oikein tunnu miltään sen jälkeen kun on soittanut bändissä. Vähän niinkuin runkkaaminenkaan ei ole enää niin siistiä kun kerran tai useammin saanut pillua."
Täältä ei vain oikein tunne ketään. GDFH:n jos saisi taas pystyyn niin olisi siistiä. Silloin vain pitäisi jaksaa potkia ihmisiä ja alkaa käymään tampereella reeneissä. Ei nappaa. Toisaalta tuntuu kun ei enää osaisi edes oikeasti soittaa. Itseasiassa en osaakkaan. Tai no jotain mutta en niin hyvin enää kun vertaa siihen kun joskus soitti aktiivisesti jne.
Pitäisi koittaa ja ryhdistäytyä jos löytäisi täältä joitain ihmisisä jotka haluaisi soittaa jotain rämistelyä tai lopettaa wowi ja opetella tekemään rumpu juttuja ja muuta niin voisi vihdoin ja viimein aloittaa sen oman induhäröily projektin tai jatkaa vanhoja.
Eilen tuli haikea olo kun kuunteli joitain vanhoja live ja reenikämppänauhoituksia.
"mikä vittu väsyttääkö häh" huuto on edelleenkin vähintään koominen. GDFH/Hysteria nauhoja ei löytynyt. harmitti.

Joulukuu näyttää masentavalta. 2 arkipäivää merkitty pyhiksi. Joululomasta ei tietoa. Yli vuosi aherrettu ilman lomia. noh ensi vuonna sitten. Toisaalta ei kyllä ole mitään varmuutta onko ensi vuonna töitä jotta pääsisi nauttimaan lomista.
ei oikein lohduta.

Ehkä se tästä,
Ehkä ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.