IRC-Galleria

Från SverigeSunnuntai 18.03.2007 18:40

justiinsa tossa aamusella tultiin ku muut vasta heräili... ihana aamu turun saaristossa, merelle katsellen, syöden kroisanttia ja marmeladia, hiukset sekaisin, uutta vaatetta päällä, hiljaa miettien kun venäläisturistien nauraessa kovaan ääneen, ei voinut muuta kuin todeta, että kyllä se tosiaan on aika mukavaa ottaa jalat ihan oikeesti välillä irti maasta.
voi että vaxholm ja parkarby oli kivoja mestoja... men bäst var Drottingholms slott!!! kuninkaan linna, siis ihan oikee sellainen, siel ne bernadotten suvun jäsenet asuvat hienoissa kivilinnoissa veden äärellä! parkarbyssä shoppailtiin, siellä oli suuri tehdasmyymälä-keskittymä, eli halvalla saatiin tavaraa... myös ikea, bauhaus ja paikallinen mc donald's tuli katsastettua. mäkkäris olikin aika sekaasortoo, tilattii 3 ateriaa mut saatii 4... noo kyl ne syötyy tuli xD!
ennen laivalle lähtöö istuttiin adrianne-hotellin sky baarissa 17. kerroksessa, ko. hotelli on kyl vanha tuttu mesta, ollaan siel ennenkin majailtu. jälleen kerran oli ihanaa istua nahkasohvalla ylimmässä kerroksessa, sai katsella risteilyalusten matkaan lähtöä ja juoda paikallisen tyylin mukaan erittäin vahvaa kahvia isoista laseista. muutenkin tuli kofeiinia nautittua sinä päivänä aika runsaasti; ensin klo 7 paikallista aikaa vaxholmin söpössä leipomossa tietysti uunituoreiden kanelipullien kera, sitten parkarbyn wayne's coffeella tuli lattea juotua about 0,5 litran kupista ja päälle viel melkein pelkästä suklaasta ja voista kostuvaa kakkua iso pala. kofeiini ja suklaa eivät ole mitenkään parhaita mahdollisia nautintoaineita tällaiselle herkälle migreenipotilaalle! mutta minkäs teet.
parkarbyn levykaupassa yllätyin iloisesti sillä "hard rock" osastolla levyhyllyistä ällistyttävän suuren osan täytti suomalaisten bändien levyt! oli nightwishii, himiä, 69 eyesii(MAHTAVAA!), negativee, lordii, sunrise avenueta ja jopa tarotia(!!!).
nimipäivän kunniaksi velipojalle ostettiin mahtava metallican dvd, josta riittää nautittavaa yli 10 tunniksi!!! sen parissa ajan kyllä pitäis kulua!
paluu arkeen on aina raskasta, eikä noi lukuisat koemerkinnät kalenterissa mitenkään ihan hirveästi piristä! mut niiden jälkeen voi taas levätä... kesää ja toivottavasti jotain kivoja reissuja odotellessa... mökkeilykausi, festarit, jäätelö, uiminen, mopoilu, ystävät ja shoppailu... siinä mun kesätoiveita...
pakkahuonekeikkaa odotellessa darlings<3!!!
AUTS veli tuli ja löi, ihan huvin vuoksi xD no öoin tietty takas. se joka lyö kovimmin, voittaa!
*mopo-opasta selaillen ja TAAS lattea nautiskellen*
.................ja Angels soi.................mm..........♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.