IRC-Galleria

se on siinäSunnuntai 25.03.2007 22:20

se gilera sit ostettiin.... kaupat tuli samantien, haettiin heti peräkärryllä kotii ja sit harjottelee... oikee alkuhetken paniikki niinkuin monkin kaa xDD!!! mut en ainakaa heti kaatunu... mut eiköhän sitäkin vielä ehdi tekee xDD!!! joo yritän pitää sen kultamussukka pyörän ees jonkunlaisessa kondiksessa... nimi pitäs keksii... ehdotuksii :P?? nii ja lisää kypärii et vois joskus hamas tulevaisuudes sit kyytsii jotain ernoo siinä mukana... maukelle, merrille ja hiitille kiitos tuesta!!! ootte ollu korvaamaton apu! mut HEI ei tää jää tähän, joku saa opettaa mua viel ajaa! faijan kaa oltiin tänäänkin reenaamas, kyl se siit pikkuhiljaa... kortti on hankinnassa... eiköhän sekin saada... pikkuhiljaa...
on se niin ihanaa ku on noit frendejä jotka tajuu noist mopoista tai AINAKIN on jotai ajokokemusta(kröhöm... maukka ;P?)!!!
ja ny äitee natisee et pitää sitä kouluunkin keskittyy vaik on toi kauhee mopo innostus päällä... juupelis juupelis... tänäänkään en oo tehny mitää muuta ku räpläilly tota pyörää, mopoo voidaan sit syyttää kurssinumeroiden laskemisesta :P!!!
niin ja meitin faija on ihan innoissaan tosta moposta ku ajelee sillä ihan leijana!!! se sanoi et rupee ajaa iha säännöllisesti jos mä en uskalla/osaa ajaa sillä :P!!! joo EI VARMANA! ja sit jos satun ajo-opetuksen aikana poraa et ÄÄÄÄÄ TÄÄÄ ON IHAN HIRVEEN VAIKEETA! LIIKAA LIIKKUVII OSII! ni se vaa vinee et HÄÄHÄÄ OMA HÄPEES ITE SÄ TÄN HALUSIT ETKÄ MITÄÄ SKOOTTERII!!!! (murrr...) no joo mut sit se on nii siistii ku joskus oppii ajaa, ja se on niinkuin polkupyörällä ajo tai uiminen; ku kerran oppii ni ikinä ei unohda. faijakaan ei oo ajanu pitkää aikaa tollasel ja heti lähti kuiviltaan ajelee tonne kylille!! perkule. oli muuten hyvä reenauspaikka; bensa-asema vieres ja paljon tilaa ajaa! kyl mä jotai opin... MUISTA KYTKIN!!!
siel parkkipaikal oli joku erno opettelemas auton parkkeeraamista, ja suoraan sanottuna ei siit sen touhust tullu yhtää mitää!!! (kröhöm kukas siel yritti vaihtaa vaihteita ilman kytkintä??) HAAHAA xDDDDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.