IRC-Galleria

Naranek

Naranek

oon syöny hyvin, ja aion edelleen

Keli palailee pätkittäinTiistai 10.04.2007 15:51

EFLA on taas korkattu. Keliä oli, mutta se toimi sykleittäin. Jos starttasi syklin alkuun, niin pääsi hyvin ylös, mutta sitten ei löytynyt enää oikein mitään. Nostot oli aika hajanaisia, mutta joukossa oli ihan hyviäkin.

Eka lento jäi tyngäksi. Hinaus oli aika kesy ja valjaat ei istunu päälle.

Toiselta lennolta en odottanut juuri mitään, mutta hyvän hinauksen perään sain melkein heti vahvasta termosta hajun. Pari kierrosta ja lähdettiin ylöspäin. Parhaat nostot oli jotain 4m/s. Paikallislentoa siis tuli kentän päällä ja huippukorkeus 1303m. GPS-loggeri oli päällä, ja lennon kestoksi tuli 1h 20min. Nyt on takki tyhjä ja paikat kipeinä. Tarttis lentää enemmän niin jaksais.

Laskut meni miten meni... laskukierroksessa on vielä parantamista. Testasin ekaa kertaa tuulen suunnan määrittämistä pyörimällä ympyrää, ja jarruvarjoakin tuli käytettyä. 25:n pääty röykytti aika kiitettävästi. Ei ollu hauskaa siellä.

Termossa pyörin molempiin suuntiin. En enää edes muista kumpaan suuntaan sen piti olla vaikeaa. Suunnan vaihtaminen vaan aina tuottaa vähän hämminkiä. Termot vaati myös jonkin verran high sidingiä. Jatkossa näin kevyenä päivänä voi hyvin termota 2/3 taljallakin. Ainakin pitäis muistaa käyttää sitä termojen välissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.