IRC-Galleria

Naranek

Naranek

oon syöny hyvin, ja aion edelleen
Piti olla nollatuulinen päivä ja kovaa pilvikeliä. Sen sijaan oli pohjoistuuli.

Ekalla lennolla pääsin suoraan hinauksesta nostoon kiinni, mistä ruuvailin hajanaisten termojen seassa 700-800m korkeuteen. Sitten aivan yllättäen kesken hyvän vahvan noston kaikki katosi ja oli pelkkää laskevaa. Korkeudet katosi hetkessä ja jouduin laskuun. Aikaisemmin oli ollut tyynempää, mutta ilmeisesti järven päältä tuli kylmä ilmamassa kentän päälle ja teki siihen valtavan imurin. Olis voinu lähteä etelään karkuun, mutta se olis tarkoittanut luultavasti laskua peltoon, enkä ollut siihen ihan valmis :) Lento kesti kuitenkin reilun puoli tuntia ja lasku osui kiitettävän lähelle starttipaikkaa.

Toisessa startissa naru katkesi kaksarin kohdalla. Olin sen verran korkealla että sain tehtyä 360 ja laskun vastatuuleen. Vähän jännitystä pitää olla välillä ;)

Toinen lento meni sitten taistellessa 200m-300m korkeudessa 25:n päädyssä. Aikani tapeltua kyllästyin ja tulin laskuun. Myöhemmin katselin trackia koneelta, ja huomasin että olin noussut koko ajan vaikka varkkari ei ihan jatkuvasti piipittänytkään. Olis pitäny siis vaan jaksaa kitkuttaa niin se olis ehkä palkinnut. Luulin että siitä ei tuu mitään tulosta.

Kolmas lento olikin sitten lähinnä naatiskelua ja maisemien katselua. Pitää muistaa välillä nauttiakin, kaiken suorittamisen välillä.

Kuvasin paljon videoita, ja Kim kuvasi mun lentämistä. Ilmeisesti ajan laskukierroksen aika paljon kovempaa kun muut. Toistaiseksi olen sitä mieltä että se on hyvä niin, koska silloin on enemmän auktoriteettia möykkyihin ja reserviä yllättävissä tilanteissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.