IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 00:25

joo. kirjottelen nyt sit pitkästä aikaa tännekkin jotain, kun nyt olisi kerrankin jotain järkevääkin kirjotettavaa. (ei huolta tämä ei ole sitä. vaan hyvä syy olla tekemättä se. siis harjoittelun tavoitteet.)
oon nyt harjottelussa tuolla keuhko-osastolla seittemän viikkoa, ja hyvin luistaa. en ole ketään tappanut vielä, eli pakosti osaan jotain. (tai sitten ohjaaja on vaan niin tarkkana)

tänään oli ensimmäinen päivä kun oli -hiukan- tylsää. on nyt siis toinen viikko alussa. potilaita oli niin vähän ja he kaikki ihan hyväkuntoisia pääosin, joten tekemisen pulaa oli.

viime viikko oli kiva kun oli paljon potilaita. ja okeiokei. yks potilas piristi kummasti tylsääkin päivää :D
sellainen nuori mies. (vai onko n.30 nuori?)
jokatapauksessa lähempänä omaa ikää kuin muut. ja hänen kanssa oli ihan mukava jutella, kun muustakin keksi asiaa kuin siitä onko vatsa toiminut.:D
ja myönnetään taustatekijät varmastikkin lisäsi myös mielenkiintoa. ja ne tatuoinnit. :D ahh.. mies jolla on tatuointeja on kyl jotain niin jalat alta vievää. :P siis sellaiset hienot tatuonnit ei mitkään akuankat ja autot. :D

ei mutta muutenkin on kyllä aika huolestuttavaa tämä että jo useampi kolmekymppinen vaikuttaa ihan hyvännäköiseltä.....
tätäkö se nyt on ku on itse kohta 20, että rupeaa yhä vanhemmat näyttämään hyvältä. tai tuoksumaa ;D hohhoi. vanhaksi alan tulla. kohta varmaan selitän ihan intona tuolla kaikille miten hyvännäköisen kuusikymppisen herran olen nähnyt. :D toivottavasti tämä ei nyt mene sinne asti kuitenkaan vielä muutamaan kymmeneen vuoteen.

ömöm. mitäs vielä. kauheasti ootan kyllä joulua. en vain oikein edisty tuossa neulomisessa, kun siis eräälle pyynnöstä väsään juttua. huoh. ehkä menen ostamaan kaupasta ja väitän että tein sen itse. :D kuitenki unohtaisin jonkun seppälä merkin niihen ja busted.

oon miettiny että muistaakohan kukaan miun synttäreitä. olis kiva saaha eres yksi lahja. muualta kuin robinhoodista. :D okei. olen skeptinen, mutta sieltä sen lahjan kuitenkin saan. voikun se mies ostaisi nyt jotain ihanaa eikä jotain saippuaa. :D vaikka olenkin hyvin suoraan asiasta vihjannut. :D ehkä vähän törkeetä.

aika hienoa. ollaan oltu nytten tässä puoli vuotta yhdessä. *jei* saavutus sekin, eikä vielä ole mitenkään hirveästi ahdistanut.

ja se sanoi että oon rakas. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.