IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.
Ensimmainenhan oli taa Pariisin juna-aseman edessa oleva katu jossa nukuin kodittomien ranskalaisten kanssa jotka ei puhunu tyyliin sanaakaan englantia ja joitten kaverit halus ostaa seksia tupakka-askin hinnalla.

Sitten Barcelonassa tosiaan maksan 20 juroo yolta mukavasta luukusta jossa on vessa ja juokseva vesi ja sahkot ja kaikki. Ja sitten nukun helvetin kuumassa teltassa laittomalla ja katketylla leirinta-alueella vuorilla jossa kodittomat asuu. Aamulla otettiin virkistava suihku lahikadulla olevasta vesipostista. Ja nukuin siella viela saatana kaks yota!!

Ja sitten taa kaikista paras oli viime yo, kun (edelleen tosiaan maksan sen 20 juroo yolta) nukun hylatyssa kerrostalossa jonka paikalliset punkkarit on vallannu ja jossa ne on tehny pienta pintaremonttia muunmuassa hakkaamalla seinia palasiks. Konyttiin sinne joskus seitteman aikaan aamulla ja kiivettiin katolle poltteleen tupakkia ja kattelemaan kun ihmiset alkaa herailemaan ja meneen toihin, ja sitten menin nukkumaan patjalle joka on loydetty kadulta. Vaittaisin et se on varmasti kokemus jota ihan perusturisti ei ehka paase kokemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.