IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.
Siis Inka on koko viikon ihmetellyt jotta mihinköhän vittuun hän on mahtanut jemmata VR:n opiskelijakorttinsa, koska hän on lähdössä Rovaniemelle ja tahtoo toki nyhtää kaikki alennukset ja etuudet jotka on mahdollista saada. Muistikuvien mukaan se on päivää ennen lähtöä jemmattu johonki, mutta muistikuvat ei kerro sitä mihin se on livautettu. Lopulta alkaa näyttää siltä että se saatanan kortti on hyvin visusti siellä "hyvä jemma josta mä varmasti löydän sen"-nimisessä paikassa ja pysyy siellä. Mutta meilläpäinhän ei luovuteta, joten Inka käy koko kämppänsä järjestelmällisesti läpi (lue: heittelee hyllyistä ja kaapeista kaiken lattialle ja mihin nyt sattuu osumaan). Mutta paskan vitut, lippu on ja pysyy kadoksissa. Nyt meilläpäinkin jo luovutetaan.

Viisi minuuttia myöhemmin Inka löytää lipun LOMPAKOSTAAN JOTA ON KANTANUT MUKANAAN KOKO VITUN AJAN REISSUSSAKIN OLLESSAAN !!!

Lopputulos: Vielä ihan vitusti paljon enemmän siivottavaa kun alunperin ja muutama melkeen katkennut verisuoni päässä. Good job.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.