IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.

Join eilen viinaa.Keskiviikko 29.10.2008 00:22

Oli kyllä jo aikaki, tossa tuli jo aikaa sitten ihan heittämällä rikottua kaikki henkilökohtaset ennätykset kun olin yli kaks viikkoo ryyppäämättä! Siis minä. Kaks vitun viikkoo. Minä! Ei se oo ihme että on ollu vähän hömelö olo viime aikoina, moinen käytöshän on suorastaan luonnotonta.

Ja screw you gays, i´m going to fuckin´Lapland!!! Mul on tähän sanottavana vaan yks sana: after ski after ski after ski AFTER SKI all winter long. Tais kyllä työnantajalla olla vähän puruja okulaarissa tai sitten se oli muuten vaan ihan tinassa, kun tuumas jotta mustahan vois tulla hyvä a´la carte-tarjoilija.
- "Joo siis tossa annoksessa on vissii jotain kalaa ja sit noi pallerot on varmaan jotain perunoita tai vastaavii, voi se olla porkkanaaki, enminä vittutiiä, sinähän sen annoksen tilasit enkä minä"
- "Saisko tätä viinii maistaa ennenku tilaa koko pullon?" "Eiiiiii sitä tarvii maistaa, tilatkaa vaan, se on ihan vitun hyvää, eilenki join sitä kolme pulloo ja äsken taas keittiössä vähän maistelin.... Nojoo, jos kert pakko on ni mä voin tuoda sen tähän ja maistellaan sit yhessä."
- "Minkälaista viiniä suosittelisit näiden lohimeldaljonkien kanssa juotavaks?" "SIIS MITÄ??!! Aijottekste syödä jotain sen viinin kanssa, eihän se alkoholi sitten nouse niin hyvin päähän, ei hyvää päivää, luulis että tolla iällä ymmärtäis jo sen verran..."
Jep, että tervetuloa sitten syömään vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.