IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.

Mita tapahtui kuluneella viikolla?Sunnuntai 09.08.2009 21:12

Ma oon paattany lopettaa ajattelemisen kokonaan. Ei silla etta sita nyt muutenkaa olis tullu liaaks harrastettua, mutta nyt se loppu. Meinaan ma oon varmaan manaaja, mutta tosiaan tossa pari viikkoo sitten ajattelin etta johan nyt, ei oo kylla yhtaan kauheen pahaa kankkusta ollu taalla, etta se on varmaan taa espanjan ilmasto kun jollain tavalla ehkasee sita kankkusen muodostumista. No arvaatte varmaan, eikohan mee kun kaks paivaa, kun heraan aamulla niin hirveeseen kankkuseen ettei oo elaissani tuntunu niin pahalle. 12 tuntii vierahti siina, etta makasin vaan sangyssa selallaan ja yritin olla liikkumatta. Harkitsin jopa housuun kusemista, koska jo pelkka ajatus siita etta joutuu nousemaan ylos ja suuntaamaan vessaan toi hirveen hien pintaan ja melkeen napautti tajun kankaalle. En nyt sitten kuitenkaa.

Ja SITTEN kun tasta oli selvitty, niin viikon verran myohemmin tuli mieleen et hitto, eipa olis kiva tassa squatissa saada paskatautia, kun vessaan ei tosiaan voi paskantaa. NO ATVAATTE VARMAAN MITA PARI PAIVAA MYOHEMMIN TAPAHTU!? Laheisen huoltsikan tyontekijasedat pitaa mua varmaan jonkulaisena ihme perverssina joka saa kikseja yleisista vessoista, tuli siella meinaan sen verran usein vierailtua. Kylla taytyy sanoo etta oli elamani hehkeimmat 3 paivaa ja yota, hilliton kuume ja viiden minuutin valein taytyy juosta ulos ja toivoo etta ehtii ajoissa. Kuumetta on vielakin vahan, mutta onneks espanjalaisilla on sentaan aika mojovat sarkylaakkeet myos, etta saa sen pidettya sentaan aisoissa. Rautanen terveys tosiaanki... Ja taa on tosiaan siis jo eri tauti kun se sikainfluenssa, etta sikali.

Etta tosiaan tasta lahtien en ajattele enaa ikina mitaan, ihan vaan silta varalta jos se sattuu myohemmin kostautumaan.

Ja niin tosiaan se Sisilia... No tosiaan oltiin kovaa vauhtia menossa, mutta kuten tossa aiemmin mainitsin niin suunnitelmassa oli tosiaan ne pari heikkoo lenkkii. Talla kertaa se heikko lenkki en ollu kyllakaan mina, vaan ne muut ihmiset. Etta se siita oliivienpoimimisesta, mitahan sita nyt sitten keksis? Noooo, sanotaanko vaikka etta kylla mula muutama hyva idea on.

VOISKO JOKU OIKEESTI LAHETTAA MULLE RUISLEIPAA JA SALMIAKKIA, JA TILATA MULLE VIPIT?? Ei tassa nyt kuitenkaa oo ku puolisen vuotta enaa mun synttareihin, ja joulukin on kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.