IRC-Galleria

Eyes without a faceKeskiviikko 31.05.2006 22:43

Stana. Tein 10 päivää sitten vatsatreenin ja selkä ja vatsa on vieläkin niin paskana etten voi treenata niitä. Se vituttaa.

Mutta tuo epämääräinen pallo tuolla taivaalla on kuulemma aurinko joka syntyi noin 4,6 miljardia vuotta sitten ja noin 5 miljardin vuoden kuluttua sen energiavarat loppuvat. Aurinko kirkastuu hitaasti ja 200 miljoonan vuoden kuluttua Maapallon meret kuivuvat. Tosin teoriassa ihmiskunta saattaisi rakentaa avaruuteen varjostimen Maapallon pitämiseksi elinkelpoisena 600 miljoonaa vuotta. Miljardin vuoden kuluttua lisääntynyt painovoiman puristus laajentaa fuusioreaktiot Auringon ulompia kerroksia kohden, jolloin Aurinko alkaa hitaasti laajentua ja muuttua punaiseksi. Tällöin auringosta tulee punainen jättiläinen. Neljän miljardin vuoden kuluttua sykkivä Aurinko nielaisee sisemmät planeetat eli Merkuriuksen ja Venuksen. Maapallo sulaa tulipalloksi ja osa sen kivikehästä höyrystyy avaruuteen. Lopulta Aurigon keskusta luhistuu noin Maan kokoiseksi valkoiseksi kääpiöksi. Samalla Aurinko puhaltaa ulommat kerroksensa kauniiksi planetaariseksi sumuksi. Vielä silloinkin Aurinkoa kiertäneet planeetat, mukaan lukien Maapallon jo tässä vaiheessa jäähtynyt ydin, kiertävät sitä ikuisessa pimeydessä ja kylmyydessä. Jäljelle jäänyt auringon ydin jäähtyy lopulta valkoisesta kääpiöstä mustaksi kääpiöksi. Mutta toivottavasti se kesä nyt tulee.

StanaTiistai 30.05.2006 18:16

Tiiättekö mikä vituttaa?

Kun laittaa jonkin esineen johonkin, eikä sitä enää löydy. Vaikka se on 100% varmuudella siinä metrin säteellä niin ei vittu voi löytyä!! Ärsyttää ihan saatanasti!

WTFMaanantai 29.05.2006 00:28

Hei siis mondeter wtf? Tää on ilmeisesti joku mun horoskooppi kelttiläisestä jostain??

likes to be stress free, loves family life, full of hopes and dreams, attractive, very empathetic, loves anything beautiful, musically inclined, loves to travel to exotic places, restless, capricious, honest, can be influenced but is not easy to live with when pressured, sometimes demanding, good intuition, suffers in love until they find that one loyal, steadfast partner; loves to make others laugh.

VITTUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!Sunnuntai 28.05.2006 23:27

http://www.foreca.com/fin/saa/

Vielä ens viikon perjantaina 9 astetta!! Vittu jos tää paska ei lopu niin niin käyn ostaan kaikki saatanan ponnekaasut tästä maasta ja teen niistä sellasen rovion että näkyy kuuhun asti!!!

TöttörööSunnuntai 28.05.2006 16:29

Näin Mattia tossa 2 sekuntia ku se nakkas mulle bussista mp3 soittimen, josta saan tuolienpotkimisbiisin. Jee.VITTULauantai 27.05.2006 07:37

Onko kukaan puottanu isoa kukkaruukkua väärinpäin lattialle 04.37 aamulla?

06.15 Lisäys. Aamulla ysiltä piti herätä Ouluun mutta ei näillä unenlahjoilla. En aja metriäkään ennen kolmea.

Vittu apteekkiin hakemaan sitä saatanan melatoniinia. Oikestaan vituttaa nää valosat yöt. Tosissaan.

Aurinko paistaa ja, vettä sattaa.Perjantai 26.05.2006 18:51

Sepulturan Schizophrenia ja suitsukkeet = Parasta venyttelyyn.

Sain jopa ajeltua Alkion jälkeisen Ridge Forrester rappioparran. Lähti 3 vuotta siinä sivussa.

Nyt on jumalaton nälkä. Men maten står på bordet!

Tänään ehkä luvassa leipomista ja kivailua.

Jonikin näkyi asettuneen taloksi tonne ydinkeskustaan. Sali kutsuu.

East of river NilePerjantai 26.05.2006 17:53

Mikä helkkari tuo keletaanen pallo on joka valasoo kaiken??

Lenkille!
>

4, 8, 15, 16, 23, 42Perjantai 26.05.2006 01:11

Tulipahan katottua Lostia kuukausien tauon jälkeen. Ja perkele! Eiköhän ollu Babylon vitosen Mira Furlan siinä jonku bush doctorin roolissa. Haaha!

Vatos locos jatkuu... Sit lenkille... jos jaksaa.

Kävin!! 01.00

Kill your idolsTorstai 25.05.2006 22:19

NiinQ vitun tylsää!!! Oisin menny kirjastoon mutta autossa on rengas tyhjänä. PORRA!!

Ja on niin megalaiska olo ettei kyllä jaksa kävelläkään. Ja lenkille silti pitäis lähtee... huuuh huuuh!!

Totta puhuen en oo tänään tästä koneelta poistunu. Koska muualla ei oo elämää. Ulkona on märkää ja koleaa. Ja kesäkuuhun on muka enää jokunen päivä. Ei sen näin pitäis mennä.

No... blaah.