IRC-Galleria

StressaaPerjantai 28.07.2006 17:28

Ihan hirvee stressi. Vaikken tee juuri mitään, mutta ku mun pitäis olla jo Oulusa!!!! Jalka polkee lattiaa ja on VITUN hermostunut olo!!! OLUT!!!

Ostin muka pikkusen jotain juomista. 2 viinipulloa ja puolikkaan viinapullon.

Nii, mutta sitte ostinki Lidlistä kopan olutta ja kotona tajusin että on vielä entisiäkin. Eli nyt sitä sitte onki tosi pikkusen.

!!!!Keskiviikko 26.07.2006 01:10

Haistakaa paska kaljankittaaja läskit ja duuni!!

Vittu ku pääsis jo Ouluun.

PoksTorstai 20.07.2006 00:36

Joskus pitää kuunnella kehoaan. Söin juuri pekonihampurilaisen gurmeelisukkeilla. Nyt rupean nukkumaan ja herättyäni syön pepperonipizzan extra mozzarellalla ja jälkiruoaksi viennetta jäätelökakkua.

Sitten olutta, mutta se nyt ei varsinaisesti tähän kuulu.

Ai niinMaanantai 17.07.2006 22:14

Ja sain muuten stiletistä.

Laphalainen joka yritti vapauttaa mut teipistä.

Olen masa, K Masa.Maanantai 17.07.2006 17:35

Olipa mukava ilorokki. Aivan liian lyhyt vain. Eipä tullu taas hirveesti keikkoja katottua. Buju Banton oli loistokas ja Fin reggae all starsitkin tuli osittain katottua. Siinäpä se musiikkianti.

Tai no täytynee mainita luotettava kannettava mp3 soittimeni. Eka päivänä paskaksi. Jotain limaa se sai sisuksiinsa ja toimi vain satunnaisesti. RIP. Särettiin se. Vitun alkiolaiset.

Tänään sit töitä.. HIRVEE OLO. Ja pää lukossa. Uaah.

Harmittaa vaan ku ne festarit oli niin nopeesti ohi. (tai sitten nukuin liikaa) Ens vuonna jos ei oo töitä pitää mennä aikasemmin.

IlosaariPerjantai 14.07.2006 21:07

Palataan astialle

VittuTorstai 13.07.2006 05:04

Vittu ku saa aina tehä kaiken ite eikä toisiin voi luottaa vittu missään.

Se pistää vituttaan.

AndrogyyniKeskiviikko 12.07.2006 03:54

"Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä."

Naisellisuuspisteesi: 4
Miehekkyyspisteesi: 10

Tehkääpä tämä :)

http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit/ttp0902.php

blopsTiistai 11.07.2006 19:53

"Tiedonjano voi olla riippuvuutta
Tyydytys uuden asian ymmärtämisestä selittyy opiaattipurskahduksella, esittää yhdysvaltalaisprofessori Irving Biederman American Scientist-lehdessä.

"Vaikean asian tajuaminen laukaisee biokemiallisen reaktion, joka palkitsee aivot opiaattien kaltaisilla yhdisteillä", Biederman selittää.

Hänen mukaansa juuri aivojen opiaattien hinku lisää tiedonjanoa ja -sulatusta. Jo opittu asia ei enää synnytä huumaa – opiaattipurskausta ei tule – vaan annoksen saamiseksi on etsittävä uusi kohde.

Biederman tukee väitettään aivokuvannusten tuloksilla. Hän havaitsi, että ainakin näköaistin opiaattireseptorialueiden toiminta laiskistuu, kun samaa asiaa toistetaan. Samalla myös tyydytyksen tunne haihtuu.

Biederman uskoo, että sama pätee myös muihin aisteihin. "Järjestelmä on älykäs, sillä se vapauttaa hermosolut uuden oppimiseen", Biederman arvioi."

Tunnustan.

dffhhTiistai 11.07.2006 13:49

Ei sais oikeestaan valittaa. Miettikää kaikkia niitä ihmisraunioita jotka lähti eilen armeijaan.

Sairasta että tällasta tapahtuu "sivistyneessä ihmiskunnassa".

Sanokaa ei fasismille.