IRC-Galleria

KäkemäkiPerjantai 27.01.2006 20:26

Kotona vaihteeksi kun tuli Korpparilta häätö. Hiljastahan täällä. En kyllä olekaan ainakaan viiteen viikkoon tulossa takaisin.

Tämä viikonloppu menee täysin töiden merkeissä. Huomenna ymmärtääkseni 12 tunnin työpäivä. Megakivaa. Rahaa ainakin tulee. Yli ja ulos.

Salille.

MehiläistaloSunnuntai 22.01.2006 20:17

Menipäs eilen myöhään. Joskus kuudelta saatiin valot pois ja hyvin nukutun yön jälkeen (kiitos sängyn lainasta RealCd) luento alkoi yhdeksältä.

Lystiä oli. Yksi viskisieppo istui siellä pimeän huoneen perukoilla viskiä juoden ja fiilistellen psykedeelisen musiikin tahtiin.

Viinaa ei mennyt lainkaan mutta kokemukseni mukaan valvomalla saa päänsä aivan tarpeeksi sekaisin. Suosittelen. Jos olisin absolutisti en nukkuisi koskaan.

-Meikämandoliino

KolttukuningattaretTorstai 19.01.2006 21:08

Olipas perin oudoksuttavaa. Oli Tähkässä Transubileet. Pitää laittaa joskus parhaita paloja tänne kuvamuodossa.

Tältä päivältä jäi kyllä yliopiston tunnit väliin. Kiinnostaakin kuin kilo paskaa. Bloody Huckleberry Finn, eh?

Nikostoteles - Elämäni kinkkuna. Tiistai 17.01.2006 23:02

Näinpä näin. Eipä ole tapahtunut mitään mutta kirjoitan kuitenkin nyt jotain paskendaalia. Tai sitten en. Eihän mulla ole mitään kirjoitettavaa. Johtunee siitä kun en ole ollut kännissä aikoihin. No, nyt se on virallista. Meikämandoliino and Doctor Stenberg are going to Barcelona city! Ihanaa, eikö totta? Mitähän siitäkin reissusta voi tulla. Varmuuden vuoksi kirjoitettakoon päiväkirjaan notta jahka en enää palaa niin hautajaisissani soitettakoon Soulfly niminen biisi siltä ekalta levyltä. Ja Bob Marleyn Lively Up Yourself.

Omaisuuteni jaettakoon yleisen hyödyn nimissä kavereiden kesken. Nimilista tulee myöhemmin. Toiveita voi esittää tänne. DC++ lähtöinen "aikuisviihde" poltettakoon levylle jonka jälkeen se poistettakoon koneelta. Sen jälkeen se poltettakoon ruumiini kanssa, jos ruumiini nimittäin saadaan toimitettua takaisin kotimaahan.

The beginning and the end. Alfa and omg. Sunnuntai 08.01.2006 13:43

Näin se vain hurahti 3 viikkoa täällä tuppukylässä. Nyt siis suunnistan takaisin Korpeen ja luvassa tietenki sitä taattua menoa. Over and in.

SaatanaLauantai 07.01.2006 04:58

Onhan se nyt vitu. Siinä meni se tipaton vuosi. Ei menny edes kymppiä mutta kyllä se lasketaan. Saatana. SAATANA vielä keran toisesta syystä.

2012Sunnuntai 01.01.2006 06:18

Eiku 2006, siis MITÄ VITTUA?????!!! The future is now. Tuo on jo liikaa.

Tienasin juuri itselleni ainakin kuvainnollisesti ulkomaan matkan ja 2 lippua In Flames/Sepultura keikoille. Kannatttaa työskennellä uuden vuoden aattona. Se kannattaa.
Hyviäkin uutisia! Maaliskussa Tampereella In Flames ja lämppärinä SEPULTURA!

Voi vituke sentään!!! \,,/

Vittu mikä kombo.

Backstagelle pakko päästä.

UusivuosiPerjantai 30.12.2005 15:31

Uudet kujeet. Tai sitten ei. Jos en tänään keksi mitään järkevää paikkaa (missä ryypätä) niin menen töihin. Kaikki kaverit on tollasia moloja ku jakaantuvat eri paikkoihin. Fuck it. Ois jo toinen uusivuosi peräkkäin töissä.

vittu kun vituttaa tral la laa. Lauantai 24.12.2005 18:17

joulu on niinku niin vitusta. onneks on olutta.