IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Mlinkin operoima brainstorm tulee aiheuttamaan lukuisia muutoksia, jotka muuttavat lukuisasti kirjan ulosantia. Runsaasti epäkohtia löytyi. Uudistukset ovat niin tuntuvia, että tällä hetkellä käsillä oleva versio on 2.5. Tavoitteena onkin tehdä versio 3.0:sta johdonmukainen, ehyt ja uskottava teos. Ainakin seuraavat neljä kohtaa tulevat olemaan uusia niille, jotka ovat jo tutustuneet versioihin 1.0-2.5. (koskee lähinnä Mlinkiä ja EkiXiä) ja myös Mikko- pelin random pelaajille (em. lisäksi ainakin Boogeyman).

1) Valorasian aiheuttama Cathrandin kirous. Vanhassa versiossa se vain häipyy siinä vaiheessa kun Harmaakaapu ottaa Rasian ja käyttää sitä. Myöhemminhän Cathrand omin avuin kiroaa Harmaakaavun, joka kaaoistuu Uudessa versiossa kirous siirtyy Cathrandista Harmaakaapuun, joka vähitellen sairastuu. Keltaiset Kivet kumoavat kirouksen, ja siksipä Welhim ja Gilmer selviävät sen käyttämisestä. Myöhemmin Gilmer pimittää Kivet jopa arkkimaagilta. Hänellä, tai edes lukijalla ei ole aavistustakaan niiden vaikutuksesta. Huomioitavaa: Margongar tietää kirouksen luonteesta, ja vihjaa tästä Harmaakaavulle.
2) Welhim on petturi alun alkaen. Hän aiheutti saattueen tuhon ja selvisi hyökkäyksestä ainoana hengissä (no, yllätys). Hänellä on hallussaan yksi Keltaisista Kivistä. Tämä on motiivi löytää hänet. Vasta juuri ennen kuolemaansa Welhim tunnustaa syyllisyytensä ja Keltaisten Kivien salaisuuden.
3) Vesihenki jää pois. Gilmer ja muut eivät enää lähde Kaaoksen Syövereihin. Gilmerin groupin poissaolevuus Othortenista pitää siis selittää muulla tavalla. Ilmassa roikkui ajatus, että Laurdon ja Welhim pysyvät hengissä koko loppuseikkailun. Itse olen sitä mieltä, että Laurdonin ja Welhimin pitää kuolla ennen lopputaistelua. Ja Laurdonin kuoleman täytyy liittyä metsädemoneihin ja tapahtua Gilmerin nähden. Tähän liittyy myös se, että arkkimaagin headquarters on Lonrondissa, ja Laurdon ja Gaeredhel ovat veljeksiä. Tämä yhteyshän puuttuu aikaisemmista versioista. Muutokset ovat toimivia, eivätkä sekoita juonta lainkaan.
4) Gilmerin motiivi liittyä Laurdonin groupiin (L, Graf ja Zurk) liittyy Jesrothiin. Gilmer aikoo selvittää, mitä Jesroth hänestä haluaa. Laurdon tietää, että Jesroth on kotoisin Syövereistä. Onkin siis loogista, että Gilmerkin etsii vastauksensa sieltä.

In additional...

Paljon juonen kannalta turhia sivuhahmoja jää pois, tai heitä ei ainakaan mainita nimeltä. Se saattaa sekoittaa lukijoita. Näitä ovat mm. Addos, Biradon, Bokar, Canthus, Carekith, Chiegord, Cordolum, Dilo, Drin Carao, Edgun, Eldhod, Gelian, Hubertos, Jaohar, Mandas Lonalaf, Mediar, Medrin, Retac, Saimeren, Wicedriwyn ja Zorak.

Sen sijaan seuraavat sivuhahmot (pelitermeillä NPCt) saavat armon: Atora, Cathrand, Chem Roddins, Dendaros, Gardos, Guiron, Harmaakaapu, Margongar, Meridian, Munkeir, Nadras, Nistelroy, Wersun Gurfut ja Zendran.

To be jatkettu...



Tämä on viimeinen blogimerkintäni vihtiläisenä. 1.9. alkaen olen siis virallisesti jyväskyläläinen, ja omaksun itselleni jyväskyläläisen identiteetin kokematta minkäänlaista criisiä. Seuraavan kerran kun me nähdään (aika huono verbi) on syyskuu, luovan angstin alkulämmittely. Kiitos ja anteeksi, Vihdin kunta.

PS. Lehvilae voi sitten täsmentää, jos tuo brainstorm- yhteenveto on vähän laimea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.