IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Kuivissa oloissa vietetty vkl takana. Saavutuksen arvoa lisää se, että valinta oli täysin itsestäni riippuvainen. Siitä huolimatta sain aikaan kirjan versio 3.5.:n toisen luvun. Käänsin tilanteen niin, että Welhimillä on hallussaan yksi Keltaisista Kivistä (niitähän on useita), jonka avulla hänen piti löytää Rasia. Jesroth on päättänyt käyttää G:tä välikappaleenaan yrittäessään löytää Rasiaa itsekin. Seuraavaksi tylsä vaihe, ennen kuin ystävämme pääsevät Coltareen. Kuten todettua, sivuhahmoja on karsittu, joten tapahtumia/sivujuonia on vähemmän, muttei kuitenkaan mielenkiinnon kustannuksella. Gilmerin hahmosta löytyy jatkuvasti uusia kyynisiä ulottuvuuksia. Olen varmaan lukenut liikaa Dilbertejä. Tämä ei lainkaan ole huono asia.

Olen päättänyt tappaa Laurdonin ennalta suunnitellusti. DM:nkin mielestä on hyvä, jos pari keskeistä hahmoa heittää lusikan nurkkaan noinkin varhaisessa vaiheessa.

Räikkösen kilpailu päättyi odotetunlaisesti, eli keskeytykseen. Ilves konttasi Pelicansin edessä 1-4. Puolustusvaliokunta on lyhentämässä sivaria. David Hasselhoff hinkuu comebackia. Seuraavaksi varmaan ilmoitetaan, että aurinko sammuu ja kaikki elämä tuhoutuu kahdessa viikossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.