IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Jos sataisi kolme kuukautta yhtä mittaa, vedenpinta kohoaisi ratkaisevasti. Varsinkin Suomen oloissa kun vesistöjen väliset maakannakset ovat kapeita. Se ei minua haittaisi, koska Jyväskylä on korkealla, 200 metriä merenpinnan yläpuolella, ja minä asun viidennessä kerroksessa. Kiinteistön arvo (lue vuokra) kylläkin nousisi, kun alue pitää kaavoittaa ranta-tontiksi. Se taas merkitsisi asumislisän nostamista, mikä taas estää opintotuen korottamisen.

Jos kulkee huppari päässä ja kädet taskussa, näyttää ihan terroristilta. Olla terroristiepäilty ei ole kolkointa Yhdysvalloissa tai Israelissa, vaan Britanniassa, jossa voi saada poliisilta kuulan kalloonsa metrossa. Jyväskylässä ei ole metroja, eli täällä saa näyttää itsemurhapommittajalta ihan rauhassa.

Uusi luku on valmis. Gilmeristä on paljastunut maanläheinen piirre. Laitoin siihen viittaavan quoten MadRole Buukit- yhteisöön (ei mitään fiksumpaa työnimeä ole tullut mieleen). Mitä siis seuraavaksi? Ystävämme pääsevät Coltareen, jossa tapahtuu paljon hämmentäviä asioita, kuten murha... Kaksi murhaa. Kolme murhaa. Kolme hyvin erilaatuista murhaa.

Jotkut asianomaiset saattavat ihmetellä, miksi pidän Chem Roubinso- nimisen hahmon mukana. Kirjoitan sen tähän, että muistaisin itsekin. Oksasen diaryistä löytyi tyyppi nimeltä Jim Robinson, jolla on jotain tekemistä lady Delilan (lue Deilas) kanssa. Chem on se tyyppi joka näkee Deilasin Kääpiö-vuorilla kun tämä in cognito stalkkaa Ogre Fortressiin ja saa samalla selville, että Errab Barbacon (täytyy eliminoida tai muuttaa koska hahmo on copyrightattu) on ulkosaarelaisten vankina. Chem kertoo tietonsa partystä eksyneelle Sedamille ja joutuu pian tämän jälkeen vangiksi itsekin. Vielä tässä vaiheessa (luvussa 4) C työskentelee Medrinin majatalossa. Hän on Othortenissa hyökkäyksen alettua. Chemin tapaus osoittaa, että Mikko- maailmassa piiri pieni pyörii.

Ai niin, yksi erittäin mainitsemisen arvoinen juttu meinasi unohtua. Kauppakadun Approssa menimme jossain vaiheessa suorittamaan hyvin ansaittua varikkokäyntiä Wayne's Coffessa. Kahvia ja croissantteja, sillä edessä oli vielä pitkä ilta. Tai siis yö ja aamu. Siinä me sitten olimme, kun pari AMKin akkaa tuli siihen ja yksi niistä avautui meille ja meidän kahveille. Me oltiin vähän että mitä vittua ja Oksanen vastasi tuleen tulella. Se amkki vähän hermostui ja sen ääni kohosi infernaalisen korkeaksi. Yksi meidän ryhmästä (Oksasen Tampereen- kavereita) suuttui ja ärähti yhden kaikkien aikojen jäädyttäjistä: _"Paras pysyä kotona menkkojen aikana."_ Tuosta riitti iloa pitkäksi ajaksi ja riittää vähän vieläkin. Se amkki liukeni kuin sokeripala maitokahviin. Tuota teesiä kannattaisi käyttää useammin. Sillä selviää monesta kiusallisesta tilanteesta. Onkohan Eero Heinäluomallakin se aika kuusta?

Miksiköhän minä laitan tuohon otsikkoon aina päivämäärän vaikka se näkyy marginaalissa (
tuossa vasemmalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.