IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Mayday! Käyttöjärjestelmän uusiminen on aiheuttanut kirjoitusprosessin rampautumisen, koska Worksilla tehdyt tiedostot eivät avaudu muuten kuin vammaisesti Wordilla, OpenOfficen Writerilla, NotePadilla tai Wordpadilla. Tämä on siis johtanut versio 3.5.:n nostamisen telakalle, kunnes joku (lue EkiX) saa tilanteen korjattua.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Otan käyttöön suunnitelman B, jota ovat hyödyntäneet kaikki omanarvontuntoiset kirjailijat maailman sivu. Eli kirjoitan koko roskan kokonaan uusiksi puhtaalta pöydältä. Ratkaisu saattaakin osoittautua hyvin toimivaksi. Kaiken kukkuraksi tämä kirjoitusblogi saa lisää elinaikaa. Omien ja IRC-Gallerian laskujen mukaan tätä on jatkunut jo kymmenettä kuukautta.

Ja onhan sitä paitsi sekä Mlinkillä ja EkiXillä varhaisemmat versiot (taitaa olla 2.0). M:llä paperinen ja E:llä sähköinen. Koneella ei enää ole viruksia ja ohjelmistossa on melkein laillinen Office doceineen kaikkineen.

Onneksi versio 3.5. ei ehtinyt kolmatta lukua pitemmälle. Uusin versio saanee nimikkeen 3.6. Aloitan huomenna Maken luennon loppumisen ja CSI:n välissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.