IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Velvit on siis keksitty pitämään meidät järjissämme. Liian monta ginestä saa meidät sekoamaan.

Meidän firmassa informaatiokulku on jokseenkin loistavaa. Olin Viestikeskusjoukkueessa puolitoista päivää, kunnes minut siirrettiin *nyt soi: Slayer - God Hates Us All* Siirtojärjestelmäjoukkueeseen. Se on ViestiRin kastijärjestelmässä Keskuksen ja Kaapelin välissä.

Tätä nykyä asustelen AUKin puolella. Meidän tupaa vastapäätä on oppilas Vuorisen tupa. Niillä on kova syke siellä ja sipailua kaikki vapaa-ajat. Fyysistä välimatkaa tuvilla on vajaa kolme metriä, mutta yhtä hyvin *nyt soi: Iron Maiden - Aces High* oppilastuvat voisi olla Kiinassa. Ei onnistu lanittaminen.

Meillä on rautainen tupa (niin kuin Siirtiksellä pitääkin) huolimatta siitä että meillä on muutama kuski. Kyllä, luitte aivan oikein, meidän tuvassamme on kuskeja. Ihan pesunkestäviä. Kuskit ei tosin ikinä peseydy kun ne ei syki ollenkaan.

Minä hain TOS-asiamieheksi. Se on sen virallinen nimi. Oikeasti se on neitinakki. *nyt soi: Dingo - Autiotalo*.

Veljet, kun otetaan vapaus, otetaan myös vastuu. Me saadaan tulla itseksiämme ruokailusta kuitenkin vähintään viiden jantterin muodoissa. Ja ei mitään pelleilyä siellä sitten. Samoin ruokailujen yhteydessä olevista sipoista luovuttiin, varauksin tietysti. Myös apukouluttajat vaativat meiltä enemmän. Iltavahvareissa jatkuu samanlainen möykkä aina vain. Jos sama linja *nyt soi: Eppu Normaali - Nyt reppu jupiset riimisi rupiset* jatkuu vielä neljä kuukautta, tapahtuu varmaan puolin ja toisin random pimahduksia. "Komppania STO-PO-STOPOSTOPO!!!! EI MITÄÄN HAUSKAA! STO! OLEN ALIKERSANT... IMETÄÄN SITÄ VITUN HYMYÄ!!! JUMALAUTA, MISSÄ TE LUULETTE OLEVANNE! STOPOSTOPOSTOPO!!! AAAARRRRGH!!! Sitten tyyppi alkaa heittelehtiä seiniltä toiselle ja tehdä tetsausliikkeitä karjuen suu vaahdossa STOPO STOPO! EI NÄIN! ME OLLAAN KATOTTU TOTA TEIDÄN TOIMINTAA ETTEKÄ TE OSAA MITÄÄN!!! TAI KYLLÄ TE OSAATTE MUTTA ME EI SAADA SANOA SITÄ!

*nyt soi: Zen Café - Eipä tiennyt tyttö* Koska meitä on opetettu pitämään viestit lyhyinä, ytimekkäinä ja selkeinä, seuraavat sitaatit on kirjoitettu sanla-mallin mukaisesti.

Sit #12: "Tiedtkö mik telakminen?
"?"
"Jätk vet e-nahan taakse ja 2. vetää om. siihen pääl."

vm Salin (huom! kuski)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.