IRC-Galleria

Nuunutti

Nuunutti

(•̪●) Prixter

Mun juhannus... 8) Illan palloo... ;)Tiistai 27.06.2006 04:23

Ehkä mä en voi siitä muuta mainita et ihan mieletön määrä just mun kaltaisia ihmisiä pelasti mun ankean lauantain- sunnuntain kun mä yksin Raumalle jäin. SuperSorsa rakkaimpani niin kipäksi tuli... paha paha aurino :| Perjaina meni olotilossa aurinkoisissa. Pirulainen poltti mun posket, nenun, otsan, rintakehän, olkapäät, selän, sääret, käsivarret jne.. Tästä kärsitään, mut ei näytetä. :D Lauantaina kun taas fesrari alueen rantsuun istuimumaan pääsin, ehdin noin. 1h yksinäisyyttäni karhulle taivastelemaa.. Saapu herrasmies, kovin ystävällinen minulle seuraa pitämään.. Iltahan jartkui siis teltalle saantiin saakka... (pahoittelen MrDagmar, että siihen kuntoon itseni päästin. Sunnuntai aamu joka pelkäsin olevan jo ilta, oli ystävällinen kellon kertoja viereisessä autossa.ä heidänkin kanssaan ilo irtosi ja siinä aikemme maailmaa ihmettelin. Hauskoja ne ainakin oli ja reissua heidän kanssa tahdon vielä paljon tehdä. Kotiin päästivät/livistin heidän jemmastaan kellon lyödessä liian monta tuntia. Kotiin ajo tuntui puuduttavan hirveältä ja johan joutui maailmaa kotipuolessakin parantamaan. Auto Ukolle ja kotiin sohvapottuilemaan.

Kellokin vaihtui jo tiistäin puolelle... kääk.. ihan kun ei olis nukkunut viikkoon. Ei hätiä vielä on kertomusta kerrottavana.

Maanantai: hmm.. kahvia juomaan ihan kummalliseen kellon lyömään Esson baariin. Onneksi heräsin. Sai päivän ajoissa käyntiin. Mukavia kuomasia reissulta sain kun jo heti maanantaiksi ikävä iski. ;) (lehmiäkin juoksenteli ojanpientareellaa...lallalallaa.... oikeesti x)) Niille Raivotuksen suuri halaus ja kiitos siitä mitä jo ehdittiin yhdessä ihmetellä. <3 Helsinki oli lepposa paikka pienen taistelun ja metskailun jälkeen. :D

Eriscummallinen reissu... kieltämättä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.