IRC-Galleria

Nuunutti

Nuunutti

(•̪●) Prixter
Kuinka tekisit retken helvettiin? entä sieltä takaisin? Mitäpä jos jättäisit sen vain tekemättä ja olisit sen sijaan vain onnellinen siitä mitä ja missä jo olet. Yhden asian kanssa painiskelu saattaa olla rankkaa jos se kattaa kaiken mielikuvituksen ja olemassa olemisen olemattomuutta. En haikailisi mitään sellaista jos en tietäisi mitä tyhjiö sisältää. Tyhjiö, miten niin tyhjiö?! saattaa moni kyseenalaistaa asiaa, mutta vastaisuuden varalta haluan ilmaista asiaa niin. Siinä tyhjiössä on kaikki se mitä siellä ei todellakaan ole ja kaikki se mitä vain mielikuvituksesi siihen laittaa.

Yhden asian ymmärtäminen ja oivaltaminen todellisuudessa johtaa toiseen ja antaa suuremman lämmön ja hymyn kuin mielikuvituksellinen hajatelma joka ei anna kuin uusia visioita toteuttaa uusia hajatelmia. Pyh! kuinka turhaa ja aikaa vievää turhaa toimitusta. Ollaksesi onnellinen et voi rakastaa mielikuvituksesi tuotetta, et voi rakentaa niitä pilvilinnoja etkä matkustaa viettämään mielikuvitusmaailmaan ikimuistoisinta lomaasi. Et voi tehdä mielikuvitus duunia ja vaikka voisitkin et todellisuudessa saa siitä kuin mielikuvituksellista tuohta joka ei edes mielikuvituksellisesti täytä vatsaasi, siis kaiken kuvitteellisen tapahtuman jälkeen miten sitten kävisitkään kaupassa tai pyydystämässä eläntosi etc..

Todellisuudessa saan nähdä kuinka ystäväni saa esikoisensa ja rakastaa ja on onnellisia. Todellisuus on kaikki mistä todella kuka tahansa voi ymmärtää miten tärkeää on rakkaus ja elämä itsessään on. Miten ihmiset kiertävät onnellisina maailmaa ja käyvät perheen ja ystävien kanssa kansallispuistoissa. Vaikkei raha ja maallinen mammona tee ketään varsinaisesti onnelliseksi, se helpottaa monessa asiassa, mutten takerru nyt siihen. Onnellisuutesi on ympärilläsi, onnellisissa asioissa, ihmisissä jotka omaa onneaan säteillen elävät onnellista elämää.

Tämä on todellista ja ainut asia mikä minutkin tekee onnelliseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.