IRC-Galleria

Pyynnosta koitan aloittaa.Torstai 05.10.2006 15:50

Yleison pyynnosta koitan aloittaa kuulumisten paivittamisen tanne. :) nyt kaikki saavat osansa "jannittavasta" elamastani. tuntuu etta ma oon universunin ainoa ihminen kella onnistuu olemaan lontoossa tylsaa. nojoo, kaikki rahat menee valttamattomyyksiin ja saastobudjetille pitais alkaa viela kovemmalla kadella. eilen olin babysittaamassa niin kylmassa talossa etta meinas itku tulla. no, £20 siita etta katoin leffan ja nukuin (muksut oli nukkumassa ku saavuin) ei oo paha.
Mita tulee rakkauteen, se kukoistaa enemman kuin koskaan. :) alloromanttinen synttariyo hotellissa teki tehtavansa, eliot on karistanut pahiskuorensa ja ollu sellanen sweetheart etta melkein pelottaa mita tapahtuu kun se tajuaa etta sen kaytos on "pretty gay".
Kotia on toisaalta ikava. tai no ei kotia, mutta ihmisia. tyttojen iltoja, tisseista juttelemista, meikkaamista tuntien ajan ja tietty kiskaa. ja vaikka tuntuu hiukan luonteeni vastaiselta myontaa, toiselle puolelle maailmaa lahteminen ei ole ihan pala kakkua. sielta kun ei kotiin kaymaan tulla ihan joka toinen viikko. inhottava tilanne etta suomeen mua ei asumaan enaa saa, mutta kun koko historia, kaikki tuttu, perhe ja kaikki ihmiset jotka tuntee mut lapikotasin on siella, sinne tulee aina kaipaamaan jossain maarin. no, jos joskus rikastun (HAHAHAHAHAHAHAHAHAH), kustannan kaikki hengailemaan sinne missa ikina olenkin. :)
Noniin, nyt tunteitteni kohde saapui kotiin, ja pitaa tayttaa viisumihakemus.
pusuja kotisuomeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.