IRC-Galleria

MetalliSunnuntai 06.04.2008 22:07

Tämä kirjotus on turha mutta tein sen silti. Se on sama kuin minulta kysyttäisi suosittelenko metallia kenellekkään. Vastaisin että en. Koska te jotka välitätte muiden mielipiteistä joilla ei ole omia aivoja jotka pureskelette muiden mielipiteet yleisinä faktoina pureskelematta sen enempää varauksellisesti miettien, metalli ei ole teille. Ja te joille metalli on elämä. teitä ei mielipiteeni voisin vähempää kiinnostaa. Tämä on turhaa koska te jotka vihaatte metallia, teille olen sekopää psyykkisesti sairas angsti jonka pitäs hakeutua hoitoon ja te jotka kuuntelette metallia teille ei tässä ole mitään uutta te tiedätte jo.

Metalli, varsinkaa äärimetalli ei oo koskaan pyrkiny miellyttämään kaikkia. Tai oikeestaa ketää
Se on ennenkaikkea rehellistä. Se ei paasaa että tehkää niinku mä teen koska oon paras
parempi ku te. Se kertoo rehellisen mielipiteen josta sitte jokainen voi tehä omat tulkintansa
onko samaa mieltä vai ei. Tärkeintä on että ollaan rehellisiä. Jos sä haluut kumartaa jotain
sä näytät persettä sen vastustajalle. Jos sä haluut olla poliittisesti korrekti
sä et voi ikinä sanoo mitää ettet vaa loukkaa ketää. Vitut sanon mä vitut sanoo metalliveljet
koskaa yrittänykkää miellyttää kaikkia. Sitäpaitti mikään ei tuu ikinä muuttumaa jos me suljetaa silmät käännetää selkä lakastaa maton alle ja kuvitellaan et kaikki on hyvin ja haukutaa jokaista joka ei ajattele niin.Jos sun mielestä maailma on paska paikka sua pidetään psyykkisesti sairaana
Sillon ei yritetäkkää hoitaa sitä asiaa mikä sun mielestä on pielessä.
ei tietenkää koska se maksais vaivaa ja rahaa
helpommalla pääsee ku saadaa sulle uskoteltuu että kaikki on jees että ei noinn saa sanoa.
Sua aletaan vielä haukkumaa niinpitkää että sä et enää jaksa kuunnella sitä paskaa ja sä joko suljet suus tai tapat ittes. se on vähän ku kysytään lehtihaastattelussa että mitä mieltä ootte valöehtelusta tai muusta paskasta kaikkihan on sitä vastaan. taas on maailma niin vitun hyvä paikka elää ku ootte noin vitun hyviä ihmisiä kukaa ei valehtele tai petä tai oo itsekäs. kukaa ei tuomitse ulkonäöltä vaa kaikki on niin
vitun suvaitsevaisia. ainaki niinpitkää ku sen pitäs näkyy käytännössä

Hyvässä metallissa ei ole laulaja ja muu pändi. Jos metalli biisi on vihanen, sen pitää kuulua jokaisesta soittimesta. Jokainen soitin on yhtä tärkeä. Vaikka et osaisi sanaakaan kieltä mitä lauletaan pitää pointti käydä selväksi. Metalli yhdistää kansoja koska jokainen tunnistaa sen saman vihan tai surun siitä biisistä. Miten voit tehä biisin sodasta puhtailla saundeilla? Eikö sen pidäkkin kuulostaa pelkältä kaaokselta ja tuholta kuolemalta kidutukselta ja raa-alta silpomiselta. Rummpujen pitää kuulostaa tykistö patterilta ja basareitten ukkos myrskyltä. Kitaran kivimurskaimelta ja lähestyvän panssarin kitiseviltä telaketjuilta. Basson kuolemaa tekevän räkäseltä tuskan huudolta. Ja laulaja huutaa tuskissaan pahaa oloaan oman mielipiteensä sodasta. Samoin ei surullista biisiä voi tehä huutaen nopeella tembolla. se on ahdistavaa laahaavaa kaiken elämän halun menettänyttä. ei surullinen enää jaksa kiirehtiä eteenpäin koska ainut suunta jonne halutaan on joko taakse tai hautaan. Kumpikaan ei lähesty juosten.
Lyriikoista loistava esimerkki on mielestäni anaal nathrakh. Ei siksi että lyriikat olisivat kovin runollisia tai kuvainnollisen kauniita. Jos vihaat jotain sanoin kuvailemattomasti et voi tehä mitään kaunista vaan suoraa vihaa uhkuavaa huutoa. Siinä ei ole välttämätä sanoja pelkkää huutoa joissain kohtaa. Mutta tästä kuuluu niin vitun selvästi se viha jota ei kirjaimellisesti voi sanoin kuvailla ni sitä kuvaillaan sitten ilman sanoja. Kansilehtiössäkin lukee lyriikoissa vaan FUCK YOU! Nimenomaan, sitä koko pändi yrittää loppujen lopuksi sanoa. siinä tuli oikeestaan jo kaikki mistä biisit kertoo.

Sanotaan että metalli on vaan luusereille. Vittu niin onki. se on tälle pohjapaskalle. Sillä ihmiskunta on pelkkää paskaa jossa hevarit on sitä raskainta jossa on eniten sisältöä. Se pohjapaska jota vihataan koska ovat avanneet silmänsä on parasta mitä tällä maailmalla on tarjota. Metallia voi tehä ihminen joka ei täytä poppi videon kauneus normeja. eikä pärjäis tangokuninkaallisten komianpojan kultakurkku kisoissa. Eikö noita paineita oo jo ihan tarpeeksi? Metalli antaa mahdollisuuden myös rumalle. Myös rumalla voi olla jotain sanottavaa. Ja usein nimenomaa just sillä. Noi pinnalliset kusipäät laula mistään ja väittää olevansa niin tunteellisia. Ja metalli sitte ei ole tunteellista vai? Onko rakkaus ainut tunne maailmassa? Viha ja suru ovat myös tunteita ja vahvoja tunteita ovatkin. Metallissa ne on aika vahvasti edustettuja. Elikkä jokainen syrjäytyny ja ruma ja muuten vihattu. Tule tuskaan. Siellä et ole yhtään enempää paskaa ku kukaa muukaa. Kaikki samaa saastaa jollon voin luvata että kukaa ei sylje sun kasvoilles. Voit olla siellä hyväksytty oma itsesi vaikka tuskaakin yritetään kieltää agressiivisena ja väkivaltasena ja pahana festarina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.