IRC-Galleria



Eli tanaan on palkka paiva ja mun omatunto soimaa mua koska naa paikalliset saa neljasosan siita mita ma saan eika mun tyotahti ole korvia huumaava,mutta ne on tottunu siihen..tuntuu vaan silta etta tulin tanne vieraasta paikasta enka osaa edes talon tapoja ja rahaa tulee niin paljon ettei sita kerkee edes kayttamaan..

Tanaan kuulin mun esimiehen esimiehelta etta ensi viikolla (pakollinen tapahtuma) on vuotuiset receptionin illalliset ja itse saa paattaa kumpana paivana olis menossa,uhkasin juoda Mr.Stanley Leen poydan alle alta aika yksikon ja bonus odottaa ensi kuun palkassa jos niin teen :) Tyokaverit sitte kerto ettei se kesta ku kuusi olutta ja that's it..eli pala kakkua niin sanotusti!

Taalla se arska jaksaa paistaa joka paiva ja musta on kiva teha iltalenkki keskenani kun on viela lammin ja ihmiset on hyvantuulisia,edelleen mua katotaan kieroon ku mulla olis kuusi nenaa ja kaheksan silmaa..mut oon niin tottunu siihen!

uusi vuosi on siis 18 paiva tata kuuta ja ma sain viikon vapaaksi,haluisin lahtea jo sinne Macaolle mut jos kaverit tulee ens kuus tanne ni ei kehtaa montaa kertaa ruikuttaa viikkoa vapaaksi..saapi nahda mita mun assistant manager tuumaa kunhan palaa taas yovuorojen jalkeen toihin..se onki niin pakkaus!

Koko hotelli on koristeltu niin kauniiksi etta ihan silmia sarkee ja saatte te sitte naha kuvia vahan myohemmin ku saan kaikki mun uudet ystavat samaan portaikkoon..tosin sorruin kyl tanaa itsekin ostamaan koristeita koska taa mun koti on ruma ku hirvi!!meilla ei oo tauluja eika mitaan ja tanne ei saa edes ripustaa mitaan..mut mua ei saannot koske,jos joudun kerta taalla viel 5kk kokkimaan ni minahan alan sisustaa!

Remppa meteli alkaa jo kayda hermoon kovasti ja vituttaa suunnattomasti vapispaivana herata kasin aikaa ku vois nukkua vaikka koko paivan (meilla ikkunassa pimennysverhot)..mut onneks ma herailen aina ajois ni on koko paiva aikaa hommailla vaikka mita

Nyt ma alan vasaa pyykkia ja sit peiton alle ja kuumavesipullo kaikkuun..Olkaahan kiltisti siella!!Kohta taas nahdaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.