IRC-Galleria

Pähkinä

Pähkinä

Facebook on aktiivisempi. FB: Sami Bro

KauhiataMaanantai 20.10.2008 14:45

Tässä on nyt se uus kännykkä numero niille ketkä oli sitä vailla:

0466454887

ihihihi

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 07:07

Onpas kovin perkeleestä kun ei saa unta. No sen siitä saa kun herää kaheksalta illalla ns. "yöunilta" :D

Huoenna ouluun! pt2Perjantai 17.10.2008 23:14

Fiilistelemään ^^


AGE OF LOVEEEE!!!!!!
Voooipi olla että sunnuntaina joutuu ottaa kyllä keisarin päiväunet :D

HeipäHEI!Perjantai 03.10.2008 07:10

Ajattelin nyt vähän tehdä tilanneraporttia ja selventää asioita kun jotkut jutut tuntuu jääneen joillekkin epäselviksi. Jos nyt aloittais vaikka siitä että sanotaanko heinäkuusta tähän päivään on tapahtunu paljon tosi hyviä ja kivoja juttuja mitä on mukava ja ehkä huvittavakin miettiä jälkeenpäin.
Mutta ei mikään ole niin hyvää etteikö siinä tulis kolikon kääntöpuolena tosi huonoja juttuja. Joihinkin asioihin ois pitänyt panostaa kunnolla sillon kun oli vielä mahdollisuus. Koska jokainen tietää että mahdollisuus joihinkin juttuihin tulee vaan kerran. Jotkut asiat on jäänyt vaivaamaan kun en hoitanut asioitani kunnolla. NE ihmiset keihin ne asiat liittyy, tuntee varmasti "Hei toi puhuu musta"- tunteen tätä lukiessaan.


Kun saa 500 ongelmaa ratkaistua niin hetken päästä tulee 501 ongelmaa lisää jotka jyllää yli niinkun gasellilauma, ja jää laiduntamaan justiin meikäläisen päälle. Olutkin tuntuu välillä maistuvan vähän liikaa mutta sehän mulla kulkee suvussa.

Suomi, liian kylmä maa, liian kylmät ihmiset. Tosin poikkeuksia löytyy ja se on todella hieno juttu!

"Kyllä kunnon suomalainen ei itke eikä kumarra!", ehkä typerin periaate mitä mä olen koskaan kuullu.

Kyllä sitä on tullu sekoiltua tosi (ja liian) paljon, ja varmasti vielä paljon tullaan sekoilemaan. Musiikin tekeminen on varmasti se asia joka pitää pään totaalisen kasassa. Mun koti on maailmalla, ja siellä minne tuuli kuljettaa, ei todellakaan tälläisessä jämähtämis pisteessä. Tästä kaikesta vähemmän miellyttävästä shaitista huolimatta mä olen tosi onnellinen ihminen, ja mun elämänlaatu on mitä loistavinta vaikka sitä ei välttämättä heti uskoisi!

Jos olet oikeasti jaksanut lukea tänne asti, niin tässä sulle kädenpuristus ja pusu poskelle kiitokseksi!

PS. Tää ei ole mikään itsariviesti/angstia, vaan vähän asioiden selventämistä niille joita toisten asiat niiiiin kauheasti kiinnostaa =)
Heh, mun hampaat on paskana. Hoksasin tänään kun söin että molemmilta puolilta oli lähteny hampaista palaset. Ja ne palat ei ollu mitään pieniä vaan melkeen puolet hampaasta :D Oikealta puolelta oli vaan lähteny paikka + pala hammasta, mut vasemmalta oli lähteny paikka + puolet hampaasta :D Varmaanki aika mennä hammaslääkäriin tj.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 20:23

Sense of touch

HUOMENNA OULUUN!Torstai 18.09.2008 18:56

fiilistelemään <3

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=15250

Uskon että on tulossa melko päräyttävä perjantai :D
http://www.youtube.com/watch?v=wCG302o4oYk&feature=related

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 07:26

vuodet ovat kuluneet ja katseet vakavoituneet. idyylisen kerrostalon rappukäytävä muuttunut kodittomien asuinsijaksi. Kuulopuheen perusteella tehdään johtopäätöksiä jotka pitävät.

TÄNÄÄN KAIKKI REIVAAMAAN!Perjantai 12.09.2008 13:39

muistakaa se.