IRC-Galleria

Pancakes

Pancakes

on taas kotona :)

Blogimerkintä

« Uudempi -
1) Toni. Kuski kouluun aamuisin ja muualle milloin vain. Tietaa parhaat roskaruoka paikat, konsertit ja juorut. Rakastaa ehdottomasti, avoimesti ja ensimmaisista sekunneista lahtien!

2) Ryan. Homecoming date, hoitaa ilmaset liput leffaan, tekstaa koulusta (missa se on kielettya), toista ja kotoa, antaa kyydin kotiin kun natisti hymyilee ja saa itkevankin nauramaan!

3) Anna. Host mom, joka isosiskon roolin sijaan otti aidin roolin. Tarkastaa homecoming puvun (ettei ole liian slutty) ja pitaa ruoassa. Valmis aina kuuntelemaan kuin jakamaan ja nauraa mielellaan niin high school oppilaitten tempauksille kuin meijan omalle metsastajalle.

4) Josh. Host dad. Tiputtaa turhat stalkerit listoilta, bilettaa autossa, kotona ja missa vaan kunhan saadaan nupit kaakkoon ja aanestaa aina pro pizza!

5) Rebekah. Host sissy. Piilottaa puhelimen ettei tule kaytettya liikaa, on aina valmis aamu bileisiin kun isosisko popittaa meikatessa ja jakaa keksit, murot, kakut, karkit ja yogurtin hymy naamalla!

6) 12 purkkia luumuhilloa suomesta tilattuna

7) Sahkoposti kotoa joka toinen viikonloppu

8) Sahkoposti muualta kerran kahdessa kuussa

9) La gondolan grillattu juusto, Taco bellin wrapit, Papa MurphyÂ’s pizza ja Starbucksin kahvit ja kaakaot

10) MHS. Oma koulu. Antoi mahdollisuuden cross countriin, piti homecoming tanssit, mahdollisti football pelit, pitaa koulupaivat mielenkiintosina ja elaman kiireisena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.