IRC-Galleria

Pancakes

Pancakes

on taas kotona :)

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kävi vaan mielessäLauantai 13.10.2007 18:48

Kävelin yks nätti vapaa ilta jääkaapille. Tarkotus oli katsoo jotain hyvää telkkari ohjelmaa ja syödä samalla joku hedelmä että edes välillä leikkis elävänsä terveellisesti. Nappasin pussin pohjalta sitten omenan etsien tietysti sitä ei niin rupista versiota, niinpä sitten tietysti käteen sattu just se tapaus johon olis pitäny käyttää aikaa ja viitseliäisyyttä leikata huonompi pala pois. hetken mä seisoin jääkaappi auki ja tuijotin sitä omenaa. Äiti olis ottanu just sen version, josta pitää leikata pala, kun taas pikkusiskot ja iskä vain sen, jonka ois voinu vaan huolettomasti pestä. Mä pidin sen omenan kädessä, en lähtenyt kaivamaan parempaa, vaan kävelin lavuaarille pesemään just sen. Samalla mä tajusin että hedelmä valitseminen oli kun kypsyyden ja seurustelusuhteen mittaamista ja arvioimista. Paras psykologinen testi ikinä.

Ne ihmiset jotka ottaa vain kerran huuhdeltavan hedelmän ei ole valmiita tekemään suhteen eteen mitään. Ei ole valmis parantamaan sitä tai valmis sopeutumaan siihen. Se suhde ei kestä riitoja, ei erimielisyyksiä. Sen täytyy olla kerralla täydellinen ja valmis.

Ne taas, jotka ovat valmiita kuorimaan hedelmän ja leikkaamaan siitä huonoimmat osat pois, ovat kaikista kypsimpiä. Se suhde joka jaksaa leikata hedelmän on valmis kestämään riidat, hyvät ja huonot ajat, ylä- ja alamäet, valmis työstämään sitä, parantamaan sitä ja ennen kaikkea valmis kestämään toisen huonoimmatkin puolet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.