IRC-Galleria

kauhua ja siteerauksia.Lauantai 29.07.2006 01:52

sain kokea henkilökohtaisesti nyt julkisuuden kirot ja kauheudet! siinä meni sitten minun 15 minuuttiani.. se riitti aivan mainiosti.
kaunis kesäinen ja rauhallinen päivä espalla hulvattomalla meiningillä varustettuna, jonka tämä pahainen toimittaja valokuvaajineen tulee sotkemaan. läppä lentää ja huh mitä metaforia ja symboliikkaa mutta tämä kirottu epatto korjaa mustaan vihkoonsa vain kaikki spedeimmät läpät hohhhooooo nyt olen todistanut omien kokemuksieni kautta lehtien ja median sanojen vääristelyn, jäitte kiinni nyt!
pahaisen lehtijutun takia ystävät vuosien takaa soittelevat, vihamiehet muutuvat kavereiksi ja ahdistuneisuus alkaa nostaa päätään. voi matti-raukkaa ja voi voi teitä muita kirottuja, mihin olette itsenne ajaneet.
se on myöskin huomattu että media haluaa viihdyttää, ei tiedottaa. häkkimetaforat ja muut yhteiskuntakriittiset läpät jäivät artikkelista uupumaan! missä on totuus! seurueessamme puhuttiin totuuksia mutta miksei musta vihko ottanut niitä sisäänsä! MIKSI??
rotat häkeissään tupakat suupielissään ja viinapullot kynsissään, voi jösses texasilaiset mikä teitä vaivaa. kyllä on ollut rankka viikko.. painajaismaista herätä aamullla krapulassa suuressa lasikopissa maailman korkeimmalla huipulla maailman kaikkien imbesillien töllisteltävänä.
auttakaa itseänne, avartakaa mielenne ja unohtakaa pinnallisuus.

katarsis ihmiset, katarsis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.