IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

HähhähhääLauantai 03.12.2005 01:20

Siitäs saitte. Soiko päässä soiko? Pitääki.

Pidin aamunavauksen. Alussa soitin The joulukalenterin On hienoo olla tontumies -kappaleen. Sitten kerroin mein joulukalenterin (lumilyhty) tarinan ja valitin heijastimien puuttumista. Varoitin ajelevani tuolla missä ihmiset liikkuvat. Jos en näe heitä, saatan ajaa yli. En tahalteni, vaan koska en näe. Yksinkertaista, mutta niin vaikeaa.

Lopuksi omistin Ellan ja Aleksin Nuijapäät-kappaleen Niille, jotka eivät käyttäneet tänäänkään heijastinta tai pyörän lamppua.

"Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Jälkeen sammakoiden häiden tanssi alkaa nuijapäiden. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Salsa rumba breikki foksi. Kohta tuutte sammakoksi. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Jälkeen sammakoiden häiden tanssi alkaa nuijapäiden. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Salsa rumba breikki foksi. Kohta tuutte sammakoksi.!

Vihdoinki!Keskiviikko 16.11.2005 23:07

Inssi meni läpi. Ajoin sorollan palestiinast kotti. Olis voinu pistää merkil et se mittari valettelee kymmenel km/h...mut en mitää hämminkii silti aiheuttanu :P vielä xD en kyl ajatellukkaa aiheuttaa :P et sen pualeen. Saa nähr menenks huame kouluu sorollal :P siel on parkkis kuitenki iha pirun piukas porukkaa.. :S no jaa..mut siihe on sit vaa totuttava :) kaikkee tottuu, paitsi jääpuikkoon persees (se ehtii sulaa ennen).

Sain säärystimekki valmiiks aamupäiväst :) sitä jäi sitä lankaa viel. Ja nyt mietin ankarasti, pitäiskö tehdä viel pipo. Sydänkäpyseni kinuu kylläkin kärsänlämmintintä. Ja mulla on päähineitä enemmä ku laki sallii. Vaatteitaki on. Kuha vaa käyttäis kaikkii :P Ehkä mä joku päivä opin.

Koeviikkoki alkaa pian. Aika kammottavaa huomata, että viimine jakso alkaa koht ja sit on lukuloma ja sen jälkee kirjotukse. Äikkä, ruotsi, pitkä saksa, pitkä matikka, kemia, biologia. Vähä lukemist. :S

Sain tänää ison kirjeen keskustanuorilt. Osallistuin niide kyselyyn Studia-messuil ja nyt ne lähetti mulle iltalukemista, kynän ja heijastimen :) Heijastin jee jee. Mua harmittaa ku ihmise ei käyt heijastimii. Ei oo meinaa paha homma asentaa heijastint takkiin. :P Aika pieni juttu, joka voi kuitenki pelastaa hengen. *hmm.*

"Tää ei oo sun ohjelma enää" kuuluu sohvalta. Kello on selvästi yli yheksän. Piente tyttöje ja poikie nukkumaamenoaika.
- Vanhemmat »