IRC-Galleria

töissäLauantai 30.06.2007 13:08

Optimistit. "Koitetaan!"

VÄÄRÄ kippa.

Ennenki toiminu.

Kyselyssä vastaantulluttaPerjantai 25.05.2007 22:36

Kulutuskysely tms. netissä:
"Montako kirjaa luet vuodessa?
[ ] n.1-2
[ ] yli 3
[ ] En ehdi yhtäkään "

ONKO ASIAT OIKEESTI NOIN HUONOSTI?!?!?!? yli kolme... Voi vittu. Säälittävää, ihmiset! Ei ihmekää ettei kukaa tiedä mistään mitää.

Mä oon _niiin_ todella pettyny.

-_-Torstai 24.05.2007 01:31

Joillain ihmisillä on tietynlainen ilme suurimman osan aikaa. Jotkut näyttävät kateellisilta. Ilkeiltä. Vittuuntuneilta. Jos näiden ihmisten seurassa teet pienenkin virheen, on vaikea kuitata jo korjaantunut asia hymyllä, kun vastaan saa vaan tylyn katseen. Se on harmillista, kun hymyilemisestä tulee vaivaantunut olo. Mä kuitenkin tykkään hymyillä. Teen sitä mielelläni. Mut sit välillä on tämmöstä.

Syäkkä (pali) kanaaKeskiviikko 23.05.2007 01:08

...Ni mul riittäs tekemist kesäks.

Ol kiva men sin taas. Vanha tutu täti ja tytö. Uussiiki kasvoi toki. Eri kone. Rebekka ol saan kyytti uude robo tiält. Ja syksyl taas tulee yks uus robo lissä. Miksei niit koska tu kesä alus? :O

Valkose vaatte. Kumisaappa ja lakki. Hiukse eivä pysy laki al ja saappakki o liukka ainaki ku mene suikalepuale läpi. Uusitte asioitte opettelu viä oma aikas. Kalvo. Rasiapää. Tappivahti. Kahde viiko opetteluaik riittänee.

Eloveena-tyttö, kuulemma. Mitä siihe si voi sanoo. Ei mua huvit myrtsinäkää ol siäl vaikkei aina iha kivaa oliska. "...men man måste tänka positiv." tai jotta sinppäi. Takaumia joltai ruatsi tunnilt lukiost. Sitä toisteltti myähemminki ussenki. Ehkä sitä sit pitäs. Vaik ei se ain ol helppo.

Pääsykokkessiinki täsä o yritet lukki. Ainaki jonku verra. (...TÄNKA POSITIV...) No ole luken. Kyl mää tiärä. Asenne ratkasee (?)! Näytetä niil!

Ei enääTorstai 17.05.2007 16:02

Tänä aamuna ei tarvinnu enää herätä ennen kahdeksaa aamupalalle. Tänä aamuna ei saanu jännätä, ketä tulee aamupalalle ja missä järjestyksessä. Ei enää pahaa kahvia kahden aikaan. Ei ähkyä luonaan jälkeen. Ei vaahto-analyysia. Ei puhetta siitä, kuinka kirsikat on pahoja (kyl mä niitä silti syön. Join mä aina sitä pahaa kahviiki!). Ei torkkumista tunneilla. Ei pyykinpesua pesutuvassa. Ei tarvi enää miettiä kuka on käyttäny mun pesuaineita ja mihin se kaikki huuhteluaine hävis. Ei tarvi jääkaapista ruokaa ottaessaan pohtia, mikä näistä oivariinikipoista on mun ja mikä jonkun toisen. Ei tarvi vittuuntua siitä ku joku on taas käyttäny mun paistinpannua/kattilaa ja jättäny sen pesemättömänä haisemaan ja lojumaan tiskialtaan pohjalle. Ei tarvi etsiä likaisia astioita kaapista. Kukaan ei enää lainaa multa teetä. Eikä hunajaa. Uuni päälle laitettaessa ei haise enää palaneelta. Vedenkeitinkin on näppärän kokoinen. Mulla ei oo enää omaa kirjotuspöytää. Säkkituolikin täytyi viedä verstaaseen. Ei iltaisia sosiaalisyömisiä (=Syödään nuudeleita seuran vuoksi). Ei tenttien puimista jälkikäteen. Ei kuviskerhoa.

Mut kivaa oli. Todella. Kiitos.

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 02:00

Liikaa - liian vähän

Liikaa tavaraa autossa. Liikaa vauhtia. Liian paljon portaita.

Liian vähän ilmoituksia. Liian vähän yritystä.

Mua väsyttää.

Ainaki kukkaset tekee sen mitä niiltä odottaaki.

Mutkien kautta voittoonPerjantai 04.05.2007 00:50

- Mennäänkö Giganttiin, tarvis käyd kattoo yks juttu?
- Mennää vaa.

...Gigantin ovella: inventaario 3.5. Liike suljettu.
-Fuck.

--> Euromarkettiin
----> Honkkariin
Ja kas, sieltä ne löytyivät! Trust (laatulaatu :P ) kuulokket&mikrofoni + webbikamera 17,95 e. Minun päiväni. Minun tarjoukseni. Minun kuulokkeeni ja webbikamerani!

Genetiikka on hauskaaTorstai 03.05.2007 00:28

"Banaanikärpäsen Bar-fenotyyppi (kapea silmä) johtuu X-kromosomin tietyn osan kahdentumisesta, fenotyypin voimakkuus vaihtelee sen mukaan, kuinka monta kahdentumaa on läsnä."
Onks tää nyt sit se baarikärpäne xP

vappenTiistai 01.05.2007 19:57

Minulla ja Campbellillä oli mahtava ilta. Katsoimme klo 20.50 kakkoselta orkideaohjelman ja sen jälkeen seurasimme ajoittain huvittuneina Nousukausi-elokuvaa, jota TV1 esitti. Join yhden karviaissiiderin, maistelin ihmeellistä californialaisviiniä ja haukottelin campbellin päälle. Luinhan minä sitten genetiikkaa yhteen asti yöllä ainakin, kunnes väsymys iski.

Ylioppilaslakkia en sentään pitänyt päässä. Se olisi ollut jo liikaa.

pupunkynnenleikkaajaMaanantai 30.04.2007 17:48

Katotaan mitä tulee. Metsurinhanskat käteen ja pöffelssön syliin ni eiköhän se siitä.