IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

HuomentaTorstai 30.10.2008 09:32

Tulipa nukuttua pitkät unet. Menin illalla sänkyyn jo vähä ennen 9, ja äskön heräsin. Tietty mä heräsin 3 kertaa unien aikana, mut sehän on jo ihan normaalia. Vissii oli eilen rankempi päivä, kun äit herätti jo puol 7, ja siitä lähtien touhus jottai, siis pakkaili ja semmosta, ja sit haettii kaverin porukoilta kärry lainaa ja kahestaa isännän kans vietiin yks kuorma.. Pakko se oli munkin kantaa, kun kaikki niin sopivasti peruivat apuun-tulonsa.. Kyllä oli selkä sit illalla kipiä. Ja on muuten vieläkin..
Sitä mä vaan ihmettelen, että kukaan mun kavereista ei nyt kuulemma pääse auttaa, vaikka kysytty on jo kk sit, mut sit ihminen, jota en ole koskaan tavannut, on tänään tulossa auttaan kera tyttöystävänsä, jonka tunnen vasta jotenkuten. Se on aika pyyteetöntä, sanoisinko. Kiitos siis vaan Jennille ja Mikolle!!! Tämmösiä ihmisiä lisaa tähän maailmaan, niin olis paljon parempi paikka elää ja olla. Onneks isäpuoli ja isännän työkaveri tulee myös, niin mun eri tarvi riskillä kantaa sohvia ja tv:tä ja muita tämmösiä.

Kai tästä pittäis pikkuhiljaa ruveta pukemaan, käyttää koirat ruuan päälle, ja sit pakkailla viimeset käyttötavarat, eli loput vaatteet, kahvitarpeet, siivouskaapin tarvikkeet, vessatavarat.. Astioitaki pitäs pestä yks koneellinen niin saa puhtaana mukaan ne loputki. Sit onki kaikki pakattu. Siivota mun ei onneks tarvi, kun tulevat tekemään remonttia tähän. No, ehkä mä voin nuo keittiön kaapit pesasta jos kerkien. Niin joo ja pitäs tuo yks mattoki pestä.. Siis koneessa.

Jos sitä siis alkais touhuamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.