IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Tidii!Perjantai 20.02.2009 14:26

Tää onnistu tekemään hyvää lasagnea tänään. Voin olla tyytyväinen, koska A) En tykkää tehä ruokaa/enkä ole siinä niin hyvä kuin isäntä, B) Tein lassea tokaa kertaa elämässäni.
Nuo seikat huomioon ottaen voi olla tosi tyytyväinen, kun siitä tuli niin hyvää. Ei ees maitokastike palanu pohjaan :D Ja mikä ihana valkosipulin tuoksu tääl meil nyt on, aah.
Sit tein marjapiirakan myöskin, saa nähä mite se onnistu..

Perkeleen palovarottimet pitäs kieltää laissa. Meillä rupes tänä aamuna 7 aikaa huutaa yläkerrassa varotin ihan itekseen. Isäntä kävi sil jottai tekemäs ja se hiljeni, mut eikö alkanu huutaa taas kun olin ruokaa tekemäs. Otin patterit irti ja heitin sohvalle laitteen. Olis kyl mieli tehny heittää se Ronjan syötäväks, kun tolla lailla häirittee toisten ruuanlaittoa. Niin kerta.

Jessica taas kasvanu, 2k neuvola tuossa oli ja painoa 4kilua600rammaa, ja pituutta joku 54.6koha se oli. Muutenki Sabuuri (S.Sabour,the lääkäri) sano et kaikki hyvin, ihoki tosi hyvä. Kylvyssähän meillä käydään 2 x viikossa, ettei iho pääse kuivaa liikaa (taipumusta atooppiseen ihoon löytyy).
Sitä ne hoitsun kans nauro ko neiti ei torven soittelusta ollu moksiskaan. Sanoin sit et meillä saa imuroida ja puhua jne kun se nukkuu, et se on tottunu isoihinki ääniin eikä välitä.

Nyt tytön seuraks tuonne, se varmaa kohta raivostuu ko itestää vähä yrittää tua jutella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.