IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Lisää aiheesta koirat..Sunnuntai 05.07.2009 14:19

Meninpä eilen ulos, ni katoin et jaa, aitauksen ovi auki ja koiria ei näy. Vislasin sit ni molemmat tuli kiltisti ja meni häkkiin. Sit olin tulos sisälle soittaa isännälle ni naapurin mieshän se oli kärppänä tuossa mein talojen välissä ja huuteli et vaimo yritti soittaa, kun luultiin ettei teil ole ketää kotona, et teidän koirat tääl juoksentelee vapaana ja kun ei yhtään tiedä onko ne äkäsiä jne. Sanoin sit et sitä minäki ihmettelen mite ne vapaana voi juosta, et ei ne ite lukkoa auki saa. Lisäksi sanoin et eikä mein koirat ole äkäsiä, ei ihmisille eikä koirille, ni se ukko rupes et: Ko yhtää ei tiedä. Tuossa semmone pikkupoika käveli koiran kans ni jos teidän koirat ois pian menny siihen..... Keskeytin tylysti et joo ihmettelen mite ne vapaana voi olla mut ei pääse toistamiseen kun hommaan lukon porttiin.
Meillähän on siis järeä salpa aitauksen ovessa, sellai mikä pitää ensin nostaa ylöspäin ja sit viä vetää taaksepäin et portin saa auki. Mikään koira ei sitä saa auki hyppimällä eikä muutenkaan.
Että mielenkiintosta on kuinka koirat on sieltä päässy ja miten sattuikaan nuo samaiset valittaja-naapurit olemaan pihalla just kun koiria takas vislasin. Eivätpä kuitenkaan sanoneet et olisivat ketään nähneet aukomassa porttia.
Ja lisäksi, naapuri väitti etteivät tiedä ovatko koirat äkäsiä, ni ovat kyllä saaneet todistuksen jossa lukee et koirat rauhallisia ja ystävällisiä, ja antavat tutkia itsensä rauhassa..
Soitin e.suojeluunki et jos joku on sattunu ilmotuksen tekee vapaana juoksevista koirista, et ne o häkissä takas. Sekin siinä sit tuumasi et no koirat ei sitä salpaa oo ite auki saanu, ja tuskin ainakaan lapset menee päästämään outoja isoja koiria häkistä ulos. Ronjahan hyppää aitausta vasten ko häkin luo menee, ja sehän on mua korkeempi takajaloillaan seistessä, eli yli 155 cm. Tuskin kukaa lapsi tosiaa menee niitä päästään. Ja kirkkaalla päivänvalolla tuskin kukaa tuntematon sellasta kiusaa kehtais ees tehäkkää.
Mut naapurithan luuli ettei olla kotona, ja olivat sopivasti heti pihassaan kun koirat olivat "päässeet" aitauksesta.....
Syyttämään en rupea ennen kuin on todisteet, mut johan tuo on nähty et meitä vastaan näillä ainaki on jotai.

Että mitähän seuraavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.