IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

...Keskiviikko 08.07.2009 15:11

Oonpas ollu tännää taas reipas. Pyykkiä pesty, astiat otettu koneesta pois ja uus satsi pyörimään, koiranruuat laitettu likoo, kissat ruokittu, mustikka- sekä vadelmapiirakka leivottu, ja kaiken ohessa keittiö siivottu, ja tyttö hoidettu/seurusteltu :) Niin ja taloa lämmittäny..
Imuroida pitäs viä, ja ehken lattiatki pestä, mut se taitaa jäädä odottaa siihe asti kuhan isäntä tulee töistä. Eihän sitä ny kaikkea passaa yksin tehä ;)

Eilen oltii koko päivän kestävällä reissulla, kävin kaverin kans heittää sen poikapuolen pappansa luo, josta se jatkaa matkaa äitinsä luo kesäloman viettoon. Reilu pari tuntia oli suuntaansa matkaa, ja sit piti kolmessa paikassa käydä kyläilee. Ja tietäähän tuon kun on yks 1v7kk, yks kolmekuukautinen, ja yks puolvuotias mukana, nii aikaa vierähtää niidenki syötöissä ym. Kotimatkassa meniki melki kolome tuntia, ko piti välissä jo pysähtyä nuorinta syöttää ja vanhimmalle antaa tuttia. Meidän tyttö se nukku välil ja jokelteli ilosena vaikka oli paskat housussa loppumatkasta hetken aikaa :D Meilläki yllättäi neiti sit piristy kun päästiin kotio asti, pesin paskat ja annoin maidon, ja sit se viä melki tunnin höpötteli sängyssä. Ja oltii kotona vasta puol 11 jälkee illalla. Mut nukku sit yhtä soittoa 9 asti aamul, oikee ihmettelin ko itekki vasta sillon heräsin. Isäntä oli jo koirat hoitanu ja töihin lähteny.

Olipa kiva kerranki tehä jotai muuta ko nysvätä kotona!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.