IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Päiviä..Keskiviikko 26.08.2009 16:35

Ohhoh, jäin kiinni. Naapuri näki mut lenkillä, kun kävinki aamulla tänään.. Voi ei.. Ja sit kuulin mielenkiintose jutun.. Näistä kyseisistä valittajista.. Heistä on kuulemma e.suojeluun muutaman kerran valitettu, mistäpä muustakaan kuin siitä ettei koiraa lenkitetä tarpeeks.. Kylläpä nauratti. Nehän siis mua syyttää siitä. Ite en oo myöskään nähny niitä lenkillä usein, niinku ei nekää mua. Moni muu mut kyllä on nähäny, mut ei just nää kyseiset valittajat.
Toissapäivänäki oottelin yhen nuoren niasen kans kyttäautoa saapuvaks, korjaamaan juopuneen miehen putkaa tosta mein risteyksestä, ni se nainen multa kysy et eiks sul o semmone iso koira, sanoin et joo, ni se vaan tokas et ko hän on monta kertaa sut nähny ko oot menny hänen ohi lenkillä. En siis tiedä ees missä tää nainen asuu. Se pysähty autolla siihen kysyy et onko joku hätä, ko se yks mies makas sammuneena, ja sille oli kytät soitettu. Parasta on ko se, joka kytät soitti, oli itekki nii huonossa kunnossa, et lähti ite samassa kyydissä putkalle yöks *naur* Ja mä sitten otin sen soittajan koiran meidän tarhaan ja emäntä sit sen haki kun pääs töistä illalla.

Ja tytön kuulumisia: Kaks uuttta hammasta puhkas tiensä eilen ikenistä. Eli yläälle on kaks hammasta nyt tulossa, kunhan kasvavat. Onneks tuli samaan aikaan niin pääsee yhdellä kiukkuilulla ja kuumeilulla, jos sitä enää ees nostaa. Pitkäänhän se noita hampaita teki, kiukutteli ja kuumeiliki jo parisen viikkoa sit ekoja kertoja.
Kova hinku on tytöllä liikkua, seisomaan kun oppi, ni nyt ei malta juurikaan enää ryömiä, vaan aina pitäs saaha olla seisaaltaan, ja aika uhkarohkeita käännöksiä tekee esim sohvasta pitää kii ja kääntyy pöytään päin ja ottaa siitä sit kii. Ja yhel käjel pitää välistä vaan kiinni. Pikkuhiljaa on myös oppinu ite laskeutuun jos on noussu jotaki vasten.

Masuasukki kasvaa ja voi hyvin. Viimeks neuvolassa oli protskut yhellä plussalla, mut ei kai tuo mitää vakavaa ole. Sokerit oli miinuksel, ja painoakaan ei oo tullu ko n.2 kiloa koko raskauden aikana. Nyt siis viikkoja, hmm, tasan 25.

Tässäpä mein kuulumisia, lisää taas kun on jotai kerrottavaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.