IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Hereillä jälleen..Tiistai 27.10.2009 07:39

Okei, nyt alkaa pikkuhilijaa ihan oikeasti vituttaa. Heräsin taas ennen puolta viittä vessaan ja siitä asti taas valavonu. Muutenki heränny kahesti tänä yönä kun nukahin yllättäi sohovalle illalla, ja siitä sit heräsin 2 aikaa vessaa ja menin ylös nukkuu.
Millonkohan sitä sais oikeasti kunnolla nukkua :/

Ajattelin josko tuossa kävis suihkussa ja sit kuoris perunat muusia varten.. Täytyy tehä muusia ja kalaa tänää ruuaks.. Nam. En muistakkaa millon oltas viimeks syöty tollasta..
Kiva vaan kun tiedän jo valamiiks et kädet ei tykkää niitte perunoitte kuorimisesta yhtää.. Saa taas sormet raapia verille ja lisäks aivastella kuoriessa. Great. Perkeleen allergiat.

Eilen oltii parin kaverin kans pubibingossa ja kyllä kiitin luojaani etten ostanu minimanista kahavia eilen kun kävin aamupäivällä ostoksilla. Voitin meinaan kuus pakettia kulta katriinaa. Minä kun juonkin niin palijo kahavia :D

Eilen tosiaa tuli käytyä minimanis ostoksil ja upposhan sinne n. 125 euroa.. Kaverille sit lainasin 25 euroa samalla. Mut eipähän tarvi hetkeen ostaa leipää, kanaa, jauhelihaa, shampoota, hammastahnaa...
Lisäks ostin kaikkia tuorejuttuja eli voita, jugurtteja, viiliä, maitua jne.
Niin ja ostinhan mä tytölle semmose lelupuhelimen ja pikkuveljelle joululahjaks sellasen clicks-sarjaan kuuluvan rakennussetin.. Niihin meni jo pelkästään se 35 euroa.

Sit piti illalla viä käydä s-marketis hakee perunoita ja juustoa ja kissanruokaa. Ovat halvempia s-marketis ko minimanis. 60 meni sinnekin että heilahti. Niin ja ostinhan mä tosiaa tupakkivermeitä isännälle. Kissanruokaaki ostin 6 säkkiä et josko hetken riittäis. Kun ei se yks säkki mihkää riitä ko nuo mein kisut on nii ahneita.. Koko ajan saa olla laittamassa raksuja vaik syövät lisäks liharuokaa ja myös kotiruokaa.

Jaaha, mut nyt sinne suihkuu. Neuvolakuulumiset ilmottelen ko kerkien, sinnekin pitäis tänää raahautua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.