IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

...Keskiviikko 04.11.2009 15:55

Että olenkohan tosiaa vähä aikasessa.. Nyt on kaikki joululahjat isäntää ja yhtä kaveria lukuunottamatta ostettu.
Eilen tuli käytyä ostoksilla ja menihän sinne 160 pelkkiin lahjoihin.. Tuli ostettua seppälään lahjakortti, yks sormus, vihreitä kuulia, tehosekotin, ja alkosta isäpuolelle viskiä, äitille gallianoa ja isännän siskolle Baileys'ta, semmosta minkä maku vivahtaa minttukaakaoon. Niin ja ostin mä isännälle sukkia + suklaata 5 rasiaa jotka mennee muutamille ihmisille.
Tossa aamupäivällä paketoin nuo eiliset ostokset, ainoastaan isännän kummitytön lahja on paketoimatta ko toinen osa siitä on autossa. Ja suklaat on paketoimatta mut kuhan tyttö herää unilta niin paketoin nekin viä.

Sit isännälle ostin isänpäivälahjaks Viivi & Wagner-boxerit joissa lukee jotai et miten parantaa täydellistä. Ja samaa sarjaa pitkät kalsarit joissa lukee et "Turkasen kylmä, hippulat jäätyy"
Jessi kirjotti isänpäiväkortin kuoreen et isille :D Ei siinä oo ko pari hassua viivaa mut onpahan neiti nyt sitten osallistunu. Siinä se onkin et miten mä saan sen antamaan lahjan ja kortin isännälle ilman että se ite syö ne *naur*

Täytynee varmaa hakia joku valmis-suklaakakku isänpäiväks, ko isäntä tykkää suklaakakusta. Ja tytär perässä. Ja elukat kanssa. Mä olenki sit ainut joka siitä ei niin välitä.

Vaikka mä oonki muka olevinaan ostanu kaikille jo lahjat, ja tällä hetkellä veljen lahja oli se kallein (55e), ni silti oon jo sille ja sen emännälle suunnitellu toista lahjaa, tai kolmatta jos karkit otetaan huomioon :D

Ja voin muute kertoa ko tässä yks päivä paketoin lahjoja ni oli kyl niin vihoviimene kerta ko paketoin ite jotai niin vaikeaa. Mun piti askarrellapaskarrella ja teipata paperia et sain paperin riittämään kaverin lahjaan. Ja se muotoki oli nii vaikea.. Huh. Mut kyllähän kummatäti varmasti arvostaa Jessin antamaa lahjaa, eikä välitä vaik paperi voi olla vähän rutussa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.