IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3
Oltiin siis eilen kaverin kans jkl:ssä bingossa käymässä. Mentii sit käymää tupakkipuolella ja siellähän oli tietty kaikki pöydät melki täysiä. Mentii sit yhtee pöytää ja siinä oli sit yhen mummon kassi yhel penkil. Kysyin sit kohteliaasti et saanko istua tuohon ni se tokas et jos pidät laukkua sylissä niin istu vaan, ja lähti viemää automaattiin rahaa.
Mä sit laitoin sen laukun sen mummon tuolille ja Marikalle sanoin et enhän mä nyt rupee toisten laukkuja piteleen. Se mummo tuli takas istuu ja tokas et: Jaa eikö mahtunu tuon mahan kanssa. On vissii pikkuse päässy kiloja kertymään. Kaverin kans siinä vilkastiin toisiamme et mitä vittua ja MArika yritti siinä sanuakki et eihän nyt tuommosen mahan päälle mitää voi laittaa niin sit se mummo rupes selittää jotai et kuinka hänen siskontytölläänki on joku perinnöllinen sairaus et ei se musta paljon jälkeen jää. Siinä vaiheessa sit sain suuni auki ja tokasin takas et kuule mulla on sen takia näin iso maha kun siellä on vauva.
Meni mummo hilijaseks eikä sen jälkee mitää enää sanonu..

Ei vittu, kuka ihminen oikeesti rupee ääneen arvostelee muita tolleen? Pikkuse pitäs järkeä käyttää. Jos vaikka en olis raskaana ja oikeesti olis joku sairaus niin ei musta ois kiva et joku rupee huomauttelee asiasta.

Ei se mummo tosiaa tajunnu et olen raskaana viimesilläni, ja en sano etteikö mulla olis ylimäärästäki iha omasta takaa, mut kyllä tästä nyt selkeesti näkee et on raskausmaha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.