IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Taas yökyöpelinä..Keskiviikko 25.11.2009 07:50

Tässä on taas hereillä oltu jotakuinki pari tuntia. Hienoa. Meneeki koko päivä sit semmoses väsymykses.. Noh, jos sitä yrittäs nukkua tytön päikkyjen aikaan. Kun se viä on mahdollista :)

Eilen tuli yhtäkkiä hirveä himo lähteä bingoon.. Soittelin sit kaverille et eikö mentäis, vaik puhe oli et torstaina mennää jos en o poksunu viä. No, ihan hyvä että tuli mentyä, nettosin 300.. Tai oikeastaan 200, kun mulla oli satku ostokortteina ko mentiin.. Mut koko päivän, eli 5 eteenpäi mä pelasin kyl vaan pisteil et rahaa mul ei menny yhtää..
Eli taas olis ostokortteja sokkarille 200 eurolla.. Tosin to jos mennää käymää bingos ni osa tietty menee takas sinne :D

Tytölle käytii sikapiikki eilen ottaa, saas nähä nostiko kuumetta tai mitää. Yön ainaki nukku iha hyvin.

Neitillä onkin nykyään 6 hammasta (tullu aikoja sit) ja 5 lisää on puhennu tässä iha lähiaikoina. Huvittaa vaan kun alaal on 2 hammasta, ja nyt puhkes toisen vieree yks, mut kulmahampaat on kans jo puhennu. Mihin ne hampaat siitä välistä jäi :D

Vieläkään ei ilman tukea neiti kävele, mut kovasti jo haluais kävellä. Syöttötuolissa on oppinu nousee eli ei meinaa malttaa pitkää istua vaan pitäis päästä könyään ylös.

Muuten ei kai mittää ihmeitä meijän elämään, samaa vanhaa arkea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.