IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Hiphei!Tiistai 06.04.2010 12:19

Nyt sitten ei enää tarvi juosta neuvolassa pikkuneitin painonseurannassa vähän väliä.
Tänään oli 4kk neukku ja mitat oli: pituus 58,5cm ja paino 5330g. Viimeks käytii alta kaks viikkua sit, ja siitä oli painoa tullu 270g ja pituutta 1cm.
Nyt siis mennää tasasesti omalla käyrällä eikä tarvi käydä painokontrolleissa.

Jessican myös punnihin samalla, ko viimeks käydessä se oli just ollu mahataudis, ja paino oli noussu vaan pari sataa grammaa 3kk aikana. Oikeastihan se paino kävi jo yli 9kg, mut mahataudin jälkee olikin 8720g. Nyt sit oliki 9,5kg paino, eli tullu alle 2 viikossa melki kilo :D

Neukkutäti kuunteli Jessin jutustelua siinä, ja sano sit et se puhuu yhtä paljon tai melkein enemmän ko normaalisti 2v. Siis kun Jessihän puhuu siansaksaa iha hirveesti, ja sit tulee sanoja, eli mammaa, Äijä, kiitti, pallo, kenkä, kakka, vaippa, isi, äiti jne. Ja kun se ymmärtää lähes kaiken mitä sille puhuu. Tuo pyynnöstä vaatteensa, harson jne.
Mä sanoinki neukkutätille et meillä onki sit vissii ihmelapset. Se sano sit et onhan ne tosi kehittyneitä motorisesti ikäisikseen.
Niin ja pistin Jessin kävelee neukkutätin nenän eessä, ko se viimeks kyseli et joko kävelee ja kerroin et pieniä matkoja ilman tukea ja tuettuna ihan kunnolla, niin se sano et jos 1,5v ei kävele ni pitää ottaa neukkuu yhteys. Nt sit näki et kyl se osaa kävellä, jos haluaa ja uskaltaa. Arkuudesta meillä on kiinni tuo kunnolla kävelee lähteminen. Mut ei hätää, kyl se joskus sen oppii.. :)

Tämmöstäpä meille. Kohta pitää lähteä jkl kohti. Mulla on lääkäri siä, ko kuvataan tota mahaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.