IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Pitkästä aikaaLauantai 24.04.2010 23:21

Kerkiee täälläki välil käymää. Töitä on tullu painettua aika lahjakkaasti viime aikoina. Naamassa on käyny kommentit lukeen nopeeta ja siinä mun netteilyt on ollukki. Ei vaan oo kerenny. Mukamas niin kiireinen elämä. Tai onhan sitä vipinää ollu. Tuli 7 vrk aikana tehtyä päälle 72 tuntia töitä. Vähän oli ylitöitä.. Mut pakko painaa kun töitä on tarjolla. Isännällä loppu työt, eikä mitää tietoa millon se saa rahaa joten ollaan mun tulojen varassa. Pelkällä äippärahalla ei pitkälle potkita, joten oli pakko hakeutua töihin.
Yks pomoista lupaili kesätöitä, sellasen parin kk pestin. Ihan kiva ois saada pitkä putki, ei tarvis tehä pitkää päivää ko on varma tulo/tieto et on töitä koko kuukaudeks. PAlkkakin on noussu n. 60-70 euroa puolessatoista vuodessa :)

Vähän meinaa itekki olla vähän sekasi ko niin monessa paikassa sijaistaa. 4 eri paikassa oon ollut nyt töissä, kaikki kotihoitoja. Yks yksityinen ja loput kaupungin. Tai "eri kaupunkien". Tai samaa kaupunkiahan tässä ollaan esim suolahti ja äki, mut silti..

Onneksi lapset saa olla isänsä kanssa. En noin pieniä vielä hoitoonhoitoon laittaskaan. Siis vieraalle. Esikoista voisin ehkä harkita, mut MArica on viä liian pieni.

Ja ennen kuin joku rupeaa päätänsä aukomaan, niin näin tämä nyt vaan menee. Jomman kumman on pakko käydä töissä, että rahat riittää, ja koska isännällä loppu työt eikä uutta tällä hetkellä ole tiedossa, niin sitten minä käyn töissä. Olishan se kiva olla lasten kanssa kotonakin, varsinki ko on ihan hyvä äippäraha, mut kun se ei pelkästään riitä meidän asumiskuluihin ja elämiseen. Ja toisaalta musta on iha kivaki päästä välil töihin. Onhan se melkeinb kuin lomailua pitkän kotona olemisen jälkeen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.