IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ajoittainen feminismiKeskiviikko 21.06.2006 02:22

Minusta tulee feministi esimerkiksi, kun

-joudun siivoamaan kahvilan miestenvessaa: mies on edelleen niin alkukantainen elämänmuoto, että merkitsee reviiriään kuseksimalla ja tiputtamalla karvatuppoja valtakuntansa rajoille. Eikö edes se kirottu kilpailuvietti aja miehiä osumaan reikään? Eihän voi olla niin vaikeaa tähdätä vessanpöntön renkaan sisäpuolelle! Opetelkaa puttaamaan/donkkaamaan/tekemään maalipotku virtsatessanne, maalina pöntön sisäpuoli.

-joudun istumaan samassa ruokapöydässä keski-ikäisten miesten kanssa. Tiesittekö äijät, että ruokailuvälineitä on kaksi, jotta syöminen olisi helpompaa? Vai eivätkö putkiaivonne kykene ohjaamaan samanaikaisesti vasenta ja oikeaa kättä? Se myös tuppaa ajamaan minut raivon partaalle, kun vaivalla kokkaamani ruoka survotaan suuhun niin nopeasti kuin mahdollista, haarukka hampaisiin kilisten. Ruokaa puraistaan ehkä kaksi kertaa, koska seuraavalla haarukallisella on jo kiire suuhun. Ja kun kita on saatu ängettyä täyteen aloitetaan puhuminen. Toki osa ruoasta sinkoaa takaisin lautaselle konsonanttien voimasta. Lasi tyhjenee kahdella kulauksella valtavien ryystämisäänten säestyksellä. Kun ruoka on syöty, kuuluu vauva röyhtäyttää ja Kiinassa röyhtäys on äijien mielestä kiitos ruuasta. Niin aivan Kiinassa, ei Suomessa ja 50-vuotias ei ole aivan lapsonen. Opetelkaa kunnioittamaan ruokaa, kiitos. Ei se itsestään pöytään tupsahda.

-miehet napsuttavat kahviossa sormiaan vaatiessaan huomiota muiden asiakkaiden ylitse. ¤%&***n lellityt tenavat! Ette omista maailmaa, sori.

-kaksi miestä keskustelee keskenään ja minun on aivan pakko saada nopeasti vastaus kriittiseen kysymykseen, mutta kumpikin miehistä jatkaa keskusteluaan muka huomaamatta asiaani. Voi perkule! Mikä teitä vaivaa?

Siinäpä osa tilanteista. Kehotan miehiä suuttumaan minulle. Osoittakaa raivonne niin vastaan siihen mielelläni.

Päiväni on siis ollut kaikin puolin erinomainen, kuten huomaatte lukijaiseni. Minä tyttönen olen pyöräyttänyt hyräillen iloisia melodioita muutamat kinkkusarvet keski-ikäisten neandertaalilaisten syötäväksi. Seuraaville päiville laaditut suunnitelmat tulevat kusemaan renkaan ulkopuolelle, tiedän sen tasan tarkkaan, mutta silti aion yrittää.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.