IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Can you feel the love tonight?Keskiviikko 28.12.2005 02:24

Heräsin klo 10.10 ja rakkahin äityli ilmoitti, että kaupunkiin lähdetään 40 min päästä, ei siis 1h40min päästä niin kuin puhe oli ollut. Siispä hullua vauhtia talliin ulostamaan hevonen tarhaan, syömään aamupalaa ja laittamaan naama edes alimmalle ihmisyyden tasolle.

Valmis lähtöön klo 11.06, 6 min myöhässä, mutta melkein aikataulussa. Toverini miimii saapuu, koska aikoo hyödyntää meidän maksamiamme uusiutumattomia luonnonvaroja omiensa/jyväskylän liikenteen kustantamien sijaan. Loinen. Kaikki kiirehditty valmiiksi verenmaku suussa. Kaikki valmiina lähtöön!

...paitsi äityli, joka ilmoittaa teetä keitellen että lähdetäänkin "vähän myöhemmin", kun isukkikin tulee mukaan. Voi perskuta! Voisin laittaa ihmisiä viikoks ladon seinään roikkumaan, pää alaspäin. Kyllä, lato löytyy omasta takaa.

Matkaan klo 12.00. Aivan kuten alunperin pitikin.

Kaupungissa olen jonkin aikaa äitylin makutuomarina, koska hän etsii itselleen takkia. Tosin hän ei sovita yhtäkään. Ristiriita?

Kun viimein lähden omille teilleni ja astun ulos Torikeskuksen kulutusjuhlasta huomaan olevani rähmälläni pyöröoven vieressä. Voi perskuta! Ja koko (uskomaton) massa tietenkin yhdellä, jo muutenkin huonolla ranteella vastaan. Juu ja käden alla oli sopivasti kivikin, joka viilsi kätöseeni soman sentin mittaisen ja varmaan yhtä syvän haavan. No ranne liikkuu, ei murtuneita luita, ei suolenpätkiä.

Apteekista laastaria, ideaaliside ja muka kirvelemätöntä desinfiointiainetta. Kyllä muuten mukavasti kirpaisi kun raottelin haavan reunoja ja tiputtelin päälle tuota myrkkyä Anttilan vessassa.

En siis sovittanut mitään koko reissun aikana, vaikka vaatteita menin ostamaan. Ja se hajuvesi, jota en saanut joululahjaksi ja päätin ostaa omilla rahoillani, oli loppu.

Kannattiko herätä? No, kannattiko?

Tarinan opetus: älä luota savolaisen laatimaan aikatauluun, se pissii kuitenkin.
älä suunnittele mitään etukäteen, ei se kuitenkaan mene niin

Niin joo ja huomenna mennään tervehtimään kunnallispolitiikassa kunnostautunutta, ulkomaalaisvihan ilosanomaa maailmalle julistavaa, savolaisuuden ultimaalista tiivistymää, äitini äitiä, Hitler-mummia, joka ei toivottavasti ole ymmärtänyt minun olevan äänestysikäinen ja ammatinvalinnan edessä oleva nuori. Kuvitelkaa sitä "piilo"mainonnan ja propagandan määrää! Niin ja korottakaa määrä potenssiin 10.

Heil vaan kaikille!

Tavataan taas jos olen tarpeeksi arjalainen selvitäkseni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.