IRC-Galleria

Cracking headPerjantai 20.01.2006 00:11

Miksen mä saa päätäni hallintaani. taas ajatukset risteilee. Tällä kertaa vaan ei oo minkään asteista hyvää oloa. Joo, angstipaskapitkätukkahinttari olen. vittu, ei mitään, ei ollenkaan mitään.
Jotenkin.. hämärä olo. ja läksyt taas (vieläkin) tekemättä. en vaan jaksa ajatella sitä, kuten mitään muutakaan. ainoastaan jaksan ajatella tän kirjottamista. ja huomista en millään aio ajatella, kouluun pitäis mennä.. taas ne tuijottaa ja kyselee.. vittu.. mä en jaksa sitä. pitääkö sitä kaikkea jaksaa, vittu, ei. jotain pitäis. perkele..
miksei asiat mene niinkun pitäis? jotenkin tuntuu että kaikki suunnitelmat kaatuu aina johonkin suuntaan. vitun kiva siinä sitten suunnitella yhtään mitään... jumalauta.. pahoittelen rumaa kielenkäyttöä. ja tuntuu ku joka kohta tässä lihakuoressa olis revitty ammolleen, en tiedä miks. Mieli on väsynyt. no, fyysinen väsymyshän sen ratkaisee, saako unta vai ei, ja sitä nyt ei oo. hmh... kai mun pitäis taas lopetella. näkymisiin, kaikki jotka ylipäänsä jaksaa tätä paskaa lukea.

M

np. Dark Funeral - Vobiscum Satanas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.