IRC-Galleria

PllP

PllP

on kohta itsekin ihan coconut.

OhhhTiistai 31.01.2006 16:34

Tänään ei siis ollut koulua ja heräsin kaks tuntia sitten. Oli jotenkin outo olo, unet oli lähinnä maailmanloppumeininkiä... Tai sitten Anninloppumeininkiä :P Sielä oli murhaavia äitipuolia ja tulvia ja hyökyaaltoja ja poliisitkin löi luurin korvaan eivätkä auttaneet hädässäolevia. Ainiin ja sitten näin unta että eksyin baariin yksin ja mulla oli jonkun ihmeen takia mukana kumisaappaat ja räpylät :S Ne räpylät mä olin saanut Jennalta mutta ei mitään hajua miksi :D Mun ei tarvinnut jonkun takia maksaa mitään narikkaa eikä juomia tai mitään, se oli omituista mutta mukavaa :)

Eilen viimeisellä tunnilla alkoi olla hieman riehakas olo, kenties johtuen maanantaiväsymyksestä tai siitä että menossa oli koko lukion viimeinen oppitunti :P Jälleen kerran onnistuin missiossani nolata itseni kävellessämme nelosesta alas ja ollessani turhankin railakkaalla tuulella :D Mutta en turhaan jaksa selittää sitä koska ei sitä kukaan kuitenkaan tajuaisi sen ollessa vähän inside-juttu :P Kun käveltiin pois koulun pihasta tuli mulle hikka nro 1. Onneksi se loppui ennen kuin astuttiin kirjastoon. Tosin me käännyttiin samantien takaisin sieltä. Me mentiin dösällä Prismaan ja kun astuttiin dösästä ulos, me meinattiin jäädä jonkun kaivinkoneen alle :O Kun käveltiin siitä pysäkiltä Prismaan, meillä oli hauskaa kun kaikki muuttui sepoiksi :D Uunisepät oli Uunisepot, Seppälästä tuli Seppola, Euro Sparista tuli Euro Seppo, Hesburgerista Seppoburger :D Tätä on kai turha edes yrittää järjellä selittää :P No ehkä nimenomaan sillä, tai siis järjenpuutteella :P Käytiin Prismassa ja sieltä mentiin Cittariin tilaamaan limua, ja satuin puhumaan just jotain pilven pössyttelysta ja vilkaisin taakse niin sieltä tallusti itse herra poliisisetä :O Haha, se oli lähellä :P Se oliskin ollut hauskaa kun se olisi kuullut sen. Vaikkeihän sana pössyttely nyt suoranaisesti viittaa mihinkään laittomaan, voihan sitä pelkkää tupakkaakin pössytellä, tai vaikka sikaria :P Hyi hyi... Mentiin takaisin kaupunkiin ja sieltä Emilialle. Emilialta me mentiin taas kaupunkiin (jossa nähtiin taas lisää seppoja; Hennes&Seppo,McSeppo's ja monia monia muita :P) ja sieltä meille :P Tähän mennessä mulla oli ollut hikka liiasta nauramisesta varmastikin ainakin neljä kertaa. Saatoin Emilian dösäpyskälle kun se lähti ja kun oltiin seisty sielä aika kauan niin aloin katsoa aikataulua tarkemmin ja eihän sieltä mitään dösää ollutkaan ihan heti tulossa :P Oho :P Ja sitten sain kuulla olevani täydellinen mätämuna ( josta tulikin yhtäkkiä epätäydellinen) ynnä muita mieltäylentäviä kehuja :P Haha, Emilia on niin hupaisa :)

Ajattelin tänään katsoa Pahuuden ruotsinkielisillä teksteillä niin siitä tulis oikein tuplaruotsia kun kuulis ja lukis sitä samaan aikaan. Jos siitä olis vaikka jotain hyötyä. Pitäis myös siivota, äiti uhkailee että mun huoneessa elkaa kohta juoksemaan jotain elukoita :D Siis mitenniin?! Ja ehkä vois enkun kielioppia vähän vilkaista kun alkaa huomena kahdeksalta se preliminääri... Täytyy katsoo miten jaksaa ja ehtii.

Nyt heibba :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.