IRC-Galleria

PoikaSotilas

PoikaSotilas

blaablaablaa

18 and still Runnin'Sunnuntai 14.05.2006 18:45

Kyllä vaan! 18 lasissa ja toooosi vanha olo :D eilen oltiin valtaamassa Kaivari ja grillaaminen tais herättää ohikulkijoissa pientä hilpeyttä. Kiitos maailman mahtavimmista synttäreistä kuitenkin kaikille niille ihanille ihmisille, jotka vaivauduitte paikalle. Erityiskiitokset Toffelle joka houkutteli mut Clubille örväämään ja Idalle jonka luona sain iloisesti yöpyä. Tämän parempia synttäreitä saa kyllä hakemalla hakea, ja kuviakin ilmestyy tännekin luultavasti jossain vaiheessa.

Äidille onnea! Eilen oli synttärit ja tänään äiteinpäivä, ei sitä tuu turhan usein sanottua, mutta olet rakas ja tärkeä.

Poliisit pysähtyy. Poliisit kävelee lähemmäs. Poliisit on jo tosi lähellä. Poliisit näyttää vihaisilta. Kädet tarttuu grilliin. Grilli nousee ilmaan. Grilli liikkuu kohti poliisiautoa. Poliisit syö kanaa. Sit vois kai tarjota niille salaattiaki.
Ei mutta voinhan mä ottaa tällä videooki!

RRRRrrrevitä sitä pilluu!
Hyi saatana!
Älä kato mun munaa!

"Se on solussa se keskus, jossa on kaikki geenit ja joka säätelee kaikkee"
- Imuri!!!
(oikea vastaus: tuma)

"Naisen sisässä se, missä lapsi on"
- Kylpyamme!
(oikea vastaus: kohtu)

ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä voisin mainita, että baarista jäi käteen cocktailtikun lisäks musta silmä :D kattokaa ihmiset miten oikeen tanssitte. Mutta kivaa oli.

Vartijafetissi rocks!

Älkää välittäkö ihmiset, jos ette näitä ihme juttuja ymmärrä, vaan lohduttautukaa sillä, että ei niitä ymmärrä kovin moni muukaan :D

TÄYSI-IKÄINEN kiittää ja kuittaa!!!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.