IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Mr. FinlandLauantai 18.02.2006 19:53

Eräs tuttuni suuttui pahemman kerran kun sanoin pahasti Mr. Finland ehdokkaista ja kisan luonteesta. Mun mielestä punaiset bokserit jalassa poseeraaminen Seiskassa on aika ala-arvoista. Näkyyhän ne pumpatut ja öljytyt lihakset toki paremmin näin, mutta joku roti sentään. Ei joka kuvassa ja lavalla tarvitse olla ilman paitaa. Kai heillä on muutakin annettavaa, kuin visuaalisesti esteettinen vartalo. Onhan?

No, tuttavani sattui tuntemaan näitä miesrodun valioyksilöitä ja otti sen tottakai hyvin henkilökohtaisesti. Ehkä hän ajatteli että haukuin juuri sitä hänen kaveriaan. Mutta en minä tietenkään kyseistä misteriä tunne. Arvostelinkin konseptia kokonaisuudessaa ja mielestäni saa olla aika narsisti tai tyhmä kisatakseen tälläisessä oman egonsa kohottamiseksi. Toinen vaihtoehto on sitten ihan puhtaasti taloudellinen.. ehkä titteli auttaa saamaan lisää mallintöitä ja muita pr-keikkoja, mutta mun mielestä se on sielun antamista paholaiselle. Pomon panemista palkankorotuksen takia. Ehkä jollain kilpailijalla on joku ylevämpi tavoite, jota en vain ymmärrä. Sinänsä mallitöitä vastaan mulla ei ole mitään.. kuitenkin mielummin tyylikkäitä otoksia.

Ei mulla kuitenkaan mikään erityinen ärtymys juuri Mr. Finlandeja vastaan ole. Siinä vaan on jotenkin erityisen korni meininki ja itse helppo samaistua. En ikinä suostuisi seisomaan jossain kalsarikuvissa tekohymy naamalla. Niin, en mie hirveästi arvosta missikisojakaan, saati vaikka koiranäyttelyitä. Ei ketään voi arvostella pelkän ulkokuoren perusteella. Ei se missin puhe tuo maailmanrauhaa, eikä ketään oikeasti haittaa vaikka sen koiran kaulassa olisikin väärän värinen rusetti. Mun käsittääkseni myöskään Mr.Finland kisoissa ei sävelletä sinfonioita, tehdä urheiluennätyksiä saati nosteta kansantaloutta.

Jokatapauksessa se että marinani kuitataan kateellisen panetteluksi ei voisi olla kauempana totuudesta. En halua olla mukana Mr. kisoissa, vaikka maksettaisiin palkkaa. Eikä minua oikeasti se maailma edes kiinnosta, saati herätä suuria tunteita. Ei hyvässä eikä pahassa. Koitan vaan selvittää ajatuksani, ehkä tuttavanikin saa sitten oikean kuvan mitä tarkoitin.


Älä vihaa minua, vaikka näkemyksemme eroaakin paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.