IRC-Galleria

Pupu-81

Pupu-81

on onellinen äiti

niin näitä.. epäilen kovasti ;)Maanantai 26.01.2009 18:27

..ღღღღღღ......................ღღღღღღ
..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ
..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ
..............ღღღღღღღღღღღღღ
....................ღღღღღღღღღ
........................ღღღღღღ
...........................ღღღღ
............................ღღღ
.............................ღღ
..............................ღ
............................ღ
.........................ღ
......................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
......ღ
....ღ
......ღ.......................ღ....ღ
..........ღ..............ღ...............ღ
..............ღ......ღ.....................ღ
...................ღ........................ღ
................ღ.......ღ..............ღ
..............ღ.............ღ....ღ
.............ღ
...........ღ
..........ღ
.........ღ
.........ღ
..........ღ
..............ღ
...................ღ
..........................ღ
...............................ღ
.................................ღ
.................................ღ
..............................ღ
.........................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
.....ღ
...ღ
.ღ.............................ღ....ღ
ღ..........................ღ...........ღ
.ღ......................ღ................ღ
..ღ...................ღ..................ღ
...ღ....................................ღ
.....ღ................................ღ
........ღ.........................ღ
...........ღ...................ღ
..............ღ..............ღ
..................ღ.......ღ
.....................ღ..ღ
.......................ღ

Jos kopioit tämän päiväkirjaasi 15 minuutin sisällä, saat suudelman/halin ihastukseltasi perjantaihin mennessä. Jos et kopioi tätä, ihastuksesi alkaa seurustella bestiksesi kanssa ja sinulla on huono rakkausonni koko vuoden 2009. Huom ! Kopioi tämä, sillä tämä todella toimii !

niin se vaan taitaa olla ;)Torstai 22.01.2009 11:56

Mitä lapsi sanoo äidistään
4 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti osaa mitä vain!
8 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti tietää paljon! Todella paljon!
12 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti ei todellakaan tiedä kaikkea.
14 vuoden ikäisenä ~ Tietenkään äiti ei tiedä sitä, myöskään!
16 vuoden ikäisenä ~ Äiti? Hän on todella vanhanaikainen.
18 vuoden ikäisenä ~ Se vanha nainen? Hän on nyt semmoinen vanhanaikainen.
25 vuoden ikäisenä ~ No, hän saattaa tietää siitä hieman.
35 vuoden ikäisenä ~ Ennenkuin päätetään, kysytään äidin mielipide.
45 vuoden ikäisenä ~ Mietin vain, että mitä äiti siitä ajattelisi
65 vuoden ikäisenä ~ Voisinpa kysyä äidiltä neuvoa.

Jos arvostat äitiäsi edes pikkiriikkisen verran, niin lisää tämä päiväkirjaasi


(oman lapsen myötä arvostus nousi aikalailla :D)

hihhiihhhPerjantai 19.12.2008 19:48

Horoskooppien joulu:

Oinas:

Oinas ei muista että joulu on tulossa, koska ei se häntä niin hetkauta. Oinaalla kolottaa viinahammasta. Puolison muistuttaessa lahjatoiveista oinas vi***tuu ja käy ostamassa pukinkonttiin henkilövaa'an tai liian pienet alushousut. Puolen kuun maissa oinasta alkaa mietityttää miten kuljettaisi piilopullon aaton illanviettoon. Hän kuitenkin aloittaa tissuttelun ja perheelle kuittailun 19.päivän tienoolla ja ongelma ratkeaa itsekseen. Hän ei osallistu perhejuhlaan ollenkaan. Aattona oinas on eksynyt lähiökuppilaan viettämään joulua hyvänpäiväntuttujen kanssa ja saa lahjaksi Deequ-Eemeliltä pöydästä varastetun tuhkakupin. Poliisi tuo oinaan kotiin perheen luo uuden vuoden aattona. Morkkis raukeaa vasta helmikuun alussa.

Härkä:

Härkä on aloittanut joulun suunnittelun jo hyvissä ajoin heinäkuussa. Joulukuun alussa härän sormenpäät ovat liimautuneet toisiinsa lopullisesti liiasta askartelusta. Koska kodin pitää häränmielestä kiiltää joulun saapuessa, hän päättää nuolla kaappien takaosat puhtaaksi. Hermoromahduksen ensioireet alkavat oireilla ensin postissa 4.päivä kun joulupostimerkit eivät oikein sovi härän askartelemiin kortteihin. Toinen hysteerinen itkukohtaus tulee 18.päivä kun lapset eivät opi sitä samaa joulurunoa, jonka härkä itse veisasi ala-asteen joulujuhlassa. Jouluaattona lopullinen romahdus tapahtuu, koska perhe ei ota härän lahjan aukaisu-ohjeita tarpeeksi tosissaan. Härkä pääsee avohoitoon jo toukokuun 15.päivä.

Kaksoset:

Kaksonen jättää jouluvalmistelut viime tippaan, koska elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jotkut vitun joulusavotat. Aaton aattona hän paniikissa säntäilee ympäri kaupunkia etsien lahjoja ja lopulta päätyy ostamaan kaikille tutuille Halpa-Hallin froteepyyhkeet alennuskopasta. Tämänhän tutut tietävät jo etukäteen, koska sama toistuu joka vuosi. Kaksonen polttaa kiireessä kaikki jouluruuat pohjaan ja kuusena toimii torimyyjän viimeinen karahka. Lopulta kaksonen vie perheen syömään 24 h auki olevalle Shellille. Illalla kaksonen ottaa pikakännit munatotilla.

Rapu:

Rapu odottaa kauhulla jouluaattoa. Hän kyllä laittaa kaiken kauniiksi ja onnistuu ruuanteossa, mutta oikeasti rapu toivoo joulun olevan jo ohi. Hän haluaisi olla ihan rauhassa, hiljaa ja katsella lumihiutaleiden leijumista, koska on niin auttamattoman epäsosiaalinen ihminen. Rapu on teennäistä jouluseuraa. Hän arvostelee muiden pukeutumista ainakin ilmeellä, ellei ihan suoraan viitsi aukoa päätään. Rapu muistaa myös aina kehua kuinka pieniä annoksia ottaa lautaselleen ja kieltäytyy konvehdeista. Rapu aloittaa joulusta nauttimisen kun viimeinenkin vieras on sulkenut oven takanaan.

Leijona:

Leijona laittaa oman valtakuntansa nätiksi paria päivää ennen joulua. Sen jälkeen kodissa ei saa tehdä mitään, josta aiheutuisi sotkua. Laiskana ja laskelmoivana ihmisenä leijona on tehnyt suunnitelman kuinka kiertää sopivasti tuttuja osuakseen jokaisessa paikassa ruokapöytään. Näin välttyy turhalta rahanmenolta. Leijona kyllä paistattaa äidillään tai puolisolla ikioman kinkun jääkaappiinsa. Leijona ostaa lahjoja yli varojensa, mutta vain sellaisille, joilta tietää itsekin saavansa runsain mitoin kääröjä. Ne ovatkin leijonan joulun kohokohta. Hän varaa paljon pahvilaatikoita lahjojen kotiinkuljetukseen. Illalla leijonasuuntaa yöelämään ja konttaa pikkutunneilla syömään kinkkuaan runsaan sinapin kera.

Neitsyt:

Neitsyt hiljentyy melankoliseen joulunviettoon jo lokakuun alussa. Joulukuussa kaamosmasennus on ottanut jo täyden vallan. Neitsyt tuijottaa illat pitkät kynttilöiden lepatusta ja kuuntelee surumielisimmät joululaulut jotka hyllystään löytää aina uudestaan. Jouluaattona hautausmaa viehättää tulimerellään hänen itsesäälissä lepäävää mieltään. Aattoiltana neitsyt käpertyy viltin alle, kyräilee muiden iloitsemista ja mussuttaa niin pandan kuin fazerinkin suklaat liikevaihdon huipulle. Neitsyt on välttämätön paha kaikissa perhejuhlissa. Päästäkää hänet ottamaan kotiin kalsarikännit viimeistään kahdeksalta, jos hän ylipäätään on jonnekin suostunut lähtemään.

Vaaka:

Vaaka on kuin pieni lapsi joulun aikaan. Hän olettaa että kaikki tapahtuu itsekseen valmiina juuri hänelle. Vaaka ei kanna stressiä läheistensä joululahjojen laadusta tai tunnearvosta. Ainoa mikä vaa'an mieltä askarruttaa on, montako lahjaa hänelle on varattu. Myös ruokapöydässä itsekäs vaaka kahmii kinkun parhaimmat palat, muhkeimmat tortut ja terästetyimmät glögit. Vaaka hermostuu jos pukintulo viivästyy ja kun vihdoin pääsee lahjoihin käsiksi, on olohuoneenlattia kuin myrskyn jäljiltä. Jos lahjat tuottavat pettymyksen tai loppuvat liian aikaisin, pilaa vaaka takuu-varmasti muidenkin läsnäolijoiden joulun ja päätyy vänisemään aiheesta aina seuraavaan jouluaattoon asti.

Skorpioni:

Skorpioni ei voisi vähempää välittää joulusta, tyypillinen pessimisti kun on. Skorpioni pilkkaa muiden jouluvalmisteluja ja perinteitä, olivatpa ne sitten millaisia vain. Skorpionin perheenjäsenet koettavat parhaansa mukaan tehdä hänet iloiseksi, mutta turhaan. Vierailuilla skorpionin käytös on uhmaikäisen, vesikauhuisen näädän tasoista. Paras tapa skorpionin on viettää joulu jossakin kaukana muista ihmisistä, mielellään tainnutettuna.

Jousimies:

Joulukuun alussa jousimies etsii kiivaasti netistä uusia jouludrinksureseptejä ja viettää paljon aikaansa pitkäripaisessa valikoiden ruokajuomia. Oikeastaan koko jousimiehen joulukuu menee uusia coctaileja maistellessa. Siksi jousimies on humalassa koko joulukuun. Jouluaattona jousimies rakastaa kaikkia läheisiään ja tarjoaa maittavan lounaan johon 'ripshahtih vhähän liikhaashuolaa'. Illalla jousimies tilaa taksin lähibaariin ja laulaa karaokessa sydäntä riipivän tunteikkaasti Ave Marian ja lyö portsaria turpaan juuri ennen kuin lentää kapakasta pihalle.

Kauris:

Kauris on tehnyt joulukäsikirjoituksen koko perheelle. Sitä on noudatettava tarkasti. Muuten kauris haukkuu koko perheen ja vetäytyy mököttämään makuuhuoneeseen. Teatraalisena ihmisenä kauris voi myös kerätä joulukoristeet aattona pois, koska 'teki taas tämän perheen eteen kaiken ihan turhaan, kukaan ei kunnioita'. Kauriin kumppanin kannattaisi joko antaa taivaallista suuseksiä kauriille heti aamutuimaan tai vaihtoehtoisesti tilata poliisit jo etukäteen kuudeksi. Näin vältyttäisiin pahimmalta, eli jouluyö-murhayöltä.

Vesimies:

Vesimies testailee mielellään erilaisia jouluteemoja. Viime vuonna koko perhe leikki jouluevankeliumia, jolloin vesimiehellä jäi lampaanrooli päälle. Hän kommunikoi perheen kanssa määkimällä loppiaiseen asti. Tänä vuonna vesimies on päättänyt järjestää Yksin Kotona1-kuvaelman. Nuorimmainen jää yksin kotiin kun muu perhe lentää Playa de Americasiin ottamaan arskaa. Vesimies jättää kaikki tarvittavat välineet kuopukselle ja keskittyy itse vetämään lärvit nuoren, tumman dj:n tai tarjoilijan kanssa.

Kalat:

Kalat on aina jouluisin tossun alla. Hänelle annetaan yleensä yksi vastuualue, kuten kuusi tai piparit. Kalat tekee työnsä tarkkaan ja joutuu aloittamaan valmistelut jo marraskuun alussa. Pipariohjeita vertaillaan tai kuusi käydään merkkaamassa punaisella nauhalla viikkoja ennen kuin tärkeä h-hetki on käsillä. Kalat on myös ylpeä pipareistaan tai kuusestaan, siksi uusi seisoo nurkassa vielä vappuna ja pipareita ei saa syödä että niistä jäisi muisto. Kalat on vilpittömän onnellinen ikuisista kalsareista tai kumirukkasista, koska on itse niin nuuka ettei edes niitä saa ostettua itselleen.


Vaakahan minä :D

hahhahaa. mahtava :DTorstai 04.12.2008 19:37

Otteita koiran päiväkirjasta...


8:00 - Koiranruokaa! Mun lempparii!
9:30 - Autoajelu! Mun lempparii!
9:40 - Kävelyllä puistossa! Mun lempparii!
10:30 - Taputuksia ja rapsutuksia! Mun lempparii!
12:00 - Lounas! Mun lempparii!
13:00 - Leikin pihalla! Mun lempparii!
15:00 - Heilutin häntää! Mun lempparii!
17:00 - Puruluita! Mun lempparii!
19:00 - Pelasin palloa! Mun lempparii!
20:00 - Wau! Katoin telkkarii ihmisten kanssa! Mun lempparii!
23:00 - Nukuin sängyssä! Mun lempparii!


Otteita kissan päiväkirjasta...Vankeuteni 983. päivä...
Vangitsijani kiusaavat minua jatkuvasti oudoilla pienillä heiluvilla esineillä. He syövät ylellisesti tuoretta lihaa, kun taas muut vangit ja minä joudumme tyytymään epämääräiseen sotkuun tai jonkinlaisiin kuiviin nappuloihin. Vaikka olenkin tehnyt halveksivan mielipiteeni täysin selväksi, minun on kuitenkin pakko syödä edes vähän pysyäkseni voimissani.

Jaksan jatkaa ainoastaan sen haaveen voimin, että jonain päivänä vielä pakenen. Yrityksissäni saada heidät inhoamaan minua oksensin taas kerran matolle.

Tänään tapoin hiiren, irrotin sen pään ja pudotin päättömän ruumiin heidän jalkoihinsa. Toivoin, että tämä olisi saanut pelon siemenen heidän sydämeensä, koska se selvästikin osoittaa mihin kykenen. Mutta he vain laukoivat alentuvia kommenttejaan siitä, miten "hyvä pikku metsästäjä" minä olen. Senkin p******t!

Tänään illalla heillä oli rikostovereidensa kanssa jonkinlainen kokoontuminen. Minut laitettiin eristysselliin koko tapahtuman ajaksi. Kuulin kuitenkin äänet ja haistoin ruoan. Kuulin, että eristykseni johtui "allergioista". Minun on selvitettävä mitä tämä tarkoittaa ja miten voin käyttää asiaa hyödykseni.

Tänään melkein onnistuin yrityksissäni tappaa yksi kiduttajistani: pyörin hänen jaloissaan kun hän käveli. Täytyy yrittää uudestaan huomenna - portaiden yläpäässä.

Olen varma siitä, että muut vangit ovat tyhjäpäitä ja juoruilijoita. Koira saa erityisetuisuuksia. Se päästetään säännöllisesti vapaalle - ja se tuntuu palaavan enemmän kuin innoissaan. Selvästikin jälkeenjäänyt.

Lintu on ilmiselvästi tiedonantaja. Näen sen kommunikoivan vartijoiden kanssa säännöllisesti. Olen varma, että se raportoi heille jokaisen liikkeeni. Vangitsijani ovat järjestäneet sille turvasäilön korkealle sijoitettuun selliin, joten se on turvassa. Toistaiseksi...

jeeeeKeskiviikko 03.12.2008 23:01

ihana oli viettää päivä siskon seurassa pitkästä aikaa <3

Jadessa oli hoidossa ja käytiin syömässä, shoppaamassa ja leimalla.

nyt on niiiiiin hieno tatska ala-selässä :)
olen erittäin tyytyväinen!
vanha kuva saatiin ihan uudeksi.

hyvämieli :)

ja kiitos sisko kullalle. onkin ollut ikävä yhteistä aikaa.

Kohta onkin vuoden 2008 loppu. Sen kunniaksi pieni gallup. Aloitetaan;

Ystävät/ihmissuhteet

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - muutaman joo, ja muutamasta tullut tosi tosi tärkeitä ystäviä jotka kyllä tapasin jo vuonna -07
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - kylläkyllä, esim. synnyttänyt
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? -juu ja mennyt kihloihin.
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? -kihlat,raskaus,Jadessa <3
5. Oletko riitaantunut kenenkää ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - en tietäkseni

Sinä

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? -olen, henkisesti parempaan suuntaan, ehkä aikuisemmaksi :D fyysisesti paksummaksi
2. Oletko lihonnut? -no joo, johtuen raskaudesta.
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - en koskaan käy yksin leffassa.
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - lävistyksiä en, mutta Jadessan nimi tatuoitiin niskaan, sit olkapään kuva uusittiin ja keskiviikkona meen ottamaan yhteen kuvaani värit ja kenties jotain muutosta

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Vain omaa kultaa.
Pussannut olen kyllä kavereita, koiria ja Jadessaa :)
2. Oletko joutunut tappeluun? - en fyysiseen.
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? -en kai.
4. Oletko juonut "perseitä"? -en, viimeks 1.12.07!!!
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? -liika herkuttelu raskausaikana...

kirje pukilleKeskiviikko 26.11.2008 14:21

Nyt me ollaan Jadessan kanssa kirjoitettu pukille kirjeet, saas nähdä tuoko pukki jotain kivaa...

..jotenkin jo ihan joulufiiliksissä. Harmi vaan ettei näillä tuloilla voi ostaa kaikille lahjoja kelle haluaisi, mutta olette kaikki ajatuksissa silti <3

totta..Sunnuntai 23.11.2008 15:52

Silloin tällöin on hyvä pitää pieni paussi
onnellisuuteen pyrkimisessä – ja vain olla onnellinen.
-Guillaume Apollinaire

:'(Tiistai 11.11.2008 19:46

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV,
huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu
epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua
toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin
teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut
mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin
kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo
pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa
selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi jos olet eläinkokeita vastaan

histamiini takaisin ruutuun!!Maanantai 10.11.2008 16:40

niin ihana =)
ylen sivuilla voi käydä fiilistelemässä.